2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebA NAP POÉNJA! A rapper csúnyán megtréfálta az egyik rajongóját, aki ki...

A NAP POÉNJA! A rapper csúnyán megtréfálta az egyik rajongóját, aki ki akarta őt használni

-

Mit meg nem tesznek egyesek a hírnévért, pénzért. A hírességeknek számtalan hódolója van szerte a világban, így könnyedén találnak maguknak ágymelegítőt. Vannak azonban, akik visszaélnének a helyzettel. Az ismert rappert, azonban nem ejtették a fejére. A lány egy életre megemlegette a dolgot.

Aubrey Drake Graham kanadai rapper, énekes, dalszövegíró, producer, színész. Számtalan hódolója van. Egyes hírességek kerülik a rajongókkal való “szórakozást”, de ő mondhatni kihasználja a helyzetét. Természetesen ők is tisztában vannak a betegségekkel és a nem kívánt terhességgel, így védekeznek.

Drake az óvszer használata mellett még a megszakításos közösülést is alkalmazza, hogy véletlenül se “kössön meg a gipsz”.

Közösülés után Drake kiment a fürdőszobába, hogy megszabaduljon az óvszertől. A lány azonban úgy döntött, hogy kihasználja a helyzetet. Kiment a fürdőszobába, kivette a gumit a kosárból majd megpróbálta magát megtermékenyíteni az abban lévő spermával.

Mennyire kell kétségbeesettnek lenni, hogy valaki ilyesmire vetemedjen?

Drake okosabb volt a szeretőjénél és édes bosszút állt.

Mielőtt kidobta az óvszert a szemetesbe, nyomott bele egy kis csípős szószt.

Néhány pillanattal azután, hogy a modell belépett a fürdőszobába és megpróbálta magát megtermékenyíteni, hangosan sikoltozni kezdett.

A lány természetesen megsértődött a dolgon és most perrel fenyegetőzik.

Mit mondott erre a híres rapper?

“Tiéd lehet a 15 perc hírneved. A maradék 23 óra 45 percet vállalom….” – írta Instagramján Drake, aki egyértelműen győztesen jött ki a helyzetből.

Egy interjúban bevallotta, hogy rengeteg erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy ne használják ki a “kilengései” során. Néha a wc-n húzza le a használt óvszert.

Várjuk a további fejleményeket!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: A híres rapper felesége még mindig szoptatja 5 éves lányukat – “Majd ő dönt…

Ezek is érdekelhetnek