2022 július 5 kedd
KezdőlapTech & TudományA NASA felvételeit Elon Muskkal nézetnék meg, mivel rejtélyes dolgot fedeztek fel...

A NASA felvételeit Elon Muskkal nézetnék meg, mivel rejtélyes dolgot fedeztek fel rajta

-

A Google Earth használata ma már mindenki számára lehetséges. Van, aki többször, van, aki egyáltalán nem használja, de ezúttal egy ufóhívő rendkívül különös dologra bukkant a programnak köszönhetően. Grönland nehezen megközelíthető részén vett észre egy furcsa objektumot, amiről azt gondolja, hogy ufó lehet, de a szkeptikusok nem hiszik, hogy ez lehetséges lenne.

Scott C. Waring rendszeresen abban a reményben tanulmányozza a NASA által kiadott hivatalos dokumentumokat, hogy valami olyat vehet észre rajtuk, amit a tudósok és szakemberek nem. A bolygók vizsgálata mellett a Földet is figyeli és úgy tűnik, a kemény meghozza a hozzá fűzött reményeket. Waring az egyik grönlandi felvételen talált is valamit.

A férfi éppen a Goggle Earth-ön böngészett, amikor egy érdekes alakzatot fedezett fel. Egy háromszögszerű objektumra bukkant, ami véleménye szerint túl mesterséges ahhoz, hogy pusztán egy természeti képződmény legyen.

Az ufóhívő blogjában is említést tett furcsa felfedezéséről. Találgatta, hogy a felvételeken látható dolog talán egy korábban lezuhant repülő. Az International Business Times a tárgy valószínűleg a titokzatos amerikai kémrepülő, a TR-3B, mivel annak szintén háromszög alakja van.

A szkeptikusok egyáltalán nem hisznek Waring felfedezésében, ugyanis véleményük szerint a férfi a pareidolia-nak, vagyis egy közismert pszichológiai jelenségnek köszönhetően lát olyan dolgokat, amik valójában nem is léteznek. Az ufóhívő viszont tartja magát állításához, miszerint a NASA felvételein valamilyen ismeretlen, akár földönkívüli tárgy látható, amit Elon Musknak kellene megnéznie és elemeznie.

Ezek is érdekelhetnek