2023 június 4 vasárnap
KezdőlapEmberekA násznép nem vette észre a térfigyelő kamerákat, de a feleség végig...

A násznép nem vette észre a térfigyelő kamerákat, de a feleség végig nézte a rögzített felvételeket – döbbenetes tetteket látott

-

Titkon talán az összes nő egy csodálatos és emlékezetes esküvőről álmodik, tökéletes násznéppel. Már kislány korunkban elképzeljük, hogy vajon majd milyen lesz a ruhánk és milyen zenére fogunk táncolni. Mindenkinek az a vágya, hogy élete legemlékezetesebb napjává váljon ez az esemény.

eskuvo 2

Pár hónappal ezelőtt Viktória összeházasodott a szerelmével, úgy gondolta, hogy ennél nem is sikerülhetett volna jobban a nagy napjuk. Tökéletes helyszín, szerető család és hűséges barátok… mi kellhet még? Az esküvői fotós által készített fényképeken és videókon úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott. Azonban a térfigyelő kamerák által rögzített felvételek, sok titokról lerántották a leplet. Talán mégsem volt annyira jó ötlet, hogy az újdonsült feleség végig nézte ezeket a felvételeke.

Viktória egy levélben összefoglalta a gondolatait a látottak után és közzétette. A továbbiakban ebből az üzenetből idézünk:

corinthia london weddings details 2019 30 crop

Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy leírjam-e a véleményem, van-e egyáltalán értelme. Néhányan annyira minősíthetetlenül viselkedtek, hogy egyszerűen nem bíróm szó nélkül hagyni. Remélem, hogy ennek az üzenetnek köszönhetően néhányan észreveszik magukat, hiszen a szemtelenségnek is van határa.

Több mint egy évet készültünk az esküvőnkre, végül az eredeti 200 személyből 130 fős esküvőt tartottunk. Úgy gondoltuk, csak az igazán közeli fontos személyekkel szeretnénk együtt ünnepelni. Eddig csak jó emlékeim voltak, minden tökéletesen ment, nagyon megbíztam az egész násznépben.

Én vakon bíztam a családban és a barátokban. Nem kellett volna! Olyan dolgok derültek ki, hogy több emberre rá sem bírok nézni.

A helyszín már a legelejétől fogva fix volt, ugyanis a szüleimnek van egy szállodája abban a faluban, ahonnan származunk. Megkönnyítette a dolgokat, hogy nem kellett szobákat foglalni és görcsölni a tökéletes választáson. A főteremből gyönyörű kilátás nyílik a tóra, mesés fotókat lehetett készíteni. Azt gondoltam, hogy a rokonaink értékelni fogják a vendégszeretetünket. Most már tudom, hogy sokan nem tették ezt meg.

2 23

Mindezt akkor tudtam meg, amikor visszalátogattam a helyszínre és a biztonsági őr egy óriási mosollyal üdvözölt. Az úr elmondta nekem, hogy készített egy telefonos felvételt nekem, gondolta, hogy ezt érdemes megnéznem. Illetve kiderült, hogy a biztonsági kamerák felvételei azóta is megvannak. Nem bírtam ki, azonnal elkezdtem nézegetni a csodás kis felvételeket. Döbbenetes dolgokat kellett tudomásul vennem.

A férjem barátai kb. 1,5 óra elteltével elhagyták a helyszínt. Talán az igazán nagy bulihoz pont ők hiányoztak. Ezt is szemtelen dolognak tartom, de túl tudnék lépni rajta. Viszont a nagybátyám pofátlan viselkedésén már kevésbé. A felvételen tisztán látszik, hogy köpködött és ételt dobált az asztal alá. Nem értem, hogy ez hogy történt meg… ennyire rossz volt a vacsora?
Itt még nincs vége! Az egyik unokatestvér teljesen a kamera alatt ült és biztosan nem vette észre. Legalább három üveg vodkát töltött az asztalról a táskájába.

Többen is szalvétába csomagolták a húsokat és a süteményeket, majd a táskájukba pakolták. Életem egyik legszebb élménye volt eddig az első táncunk, de a felvételeken tisztán látszik, hogy sokan ránk sem hederítettek, inkább a beszélgetéssel voltak elfoglalva.

4 7

Hihetetlen, hogy az emberek lopnak egy esküvőről. Pláne, hogy a rokonaink és a barátaink viselkedtek így.

A szobáknál és a folyosón rögzített felvételeknél is kerültek elő gyöngyszemek. A felvételen látszik, hogy én elhagytam a szobát, majd az unokatestvérem és az egyik barátnőm bemennek az egyik fürdőszobába. Több mint húsz percet töltöttek benn, azt mondanom sem kell, hogy nem voltak józanok. Számomra ez döbbenetes látvány volt.

Utólag már sajnálom, hogy megnéztem a felvételeket, jobb volt a boldog tudatlanságban élni. Azt hittem, minden a legnagyobb rendben volt és mindenki tudott viselkedni, úgy, ahogyan illik. Néhányan minősíthetetlenül viselkedtek, nem tudom, hogy valaha el fogom-e felejteni. Attól félek, hogy meg fogok undorodni az egész családomtól és a barátaimtól, ha a további kamerák felvételeit is megnézem.

Ezek is érdekelhetnek