2023 március 27 hétfő
KezdőlapEmberekA nő két évig gondozta kedvenc növényét, amikor megdöbbentő felfedezést tett

A nő két évig gondozta kedvenc növényét, amikor megdöbbentő felfedezést tett

-

Életünk során számos olyan dolog van, amiben egészen egyszerűen csak hiszünk. Lehet, hogy azt sem tudjuk, hogy miért, csak így van. Aztán jó néhányukról idővel kiderül, hogy nem kellett volna, mivel amiben eddig hittünk nem más, mint puszta hazugság. Biztosan te is jártál már így, legyen szó bármiről.

A 24 éves Caelie Wilkes megdöbbentő felfedezést tett egy két évig gondozott növénnyel kapcsolatban. A lány gondoskodott arról, hogy a növény kellő napfényt és vizet kapjon és folyamatosan törölgette a leveleit is. Caelie-nek végül hatalmasat kellett csalódnia. A fiatal nő hiába ápolta nagy gondosággal a növényt, a virág egy cseppet sem értékelte ezt. Hogy miért?

1583309517 eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3
A nő két évig gondozta kedvenc növényét, amikor megdöbbentő felfedezést tett

A kétgyermekes édesanya kedvenc növényét szívesen mutatta meg vendégeinek. Egyik barátja megpróbálta meglocsolni azt, de a lány nem engedte neki, ugyanis szoros és pontos öntözési terve is volt. Senki nem rúghatta fel a mindennapi rutint. Caelie azt szerette volna, ha a virág sokáig egészséges és gyönyörű marad, ehhez azonban tartania kellett a jól bevált szokásokat. Látva a növényről készített fotót, a fiatal nő mindent megtett azért, hogy kedvence még nagyon sokáig kitűnő állapotnak örvendjen.

1583309363 c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b
A nő két évig gondozta kedvenc növényét, amikor megdöbbentő felfedezést tett

Egy napon azonban, kiderült a fájdalmas igazság. Az édesanya át akarta ültetni kedvenc növényét, még hozzáillő földet és virágtartót is vásárolt. Ekkor következett a nagy meglepetés. A korábbi cserépben nem föld, hanem polisztirol anyag volt, műkavicsokra ragasztva.

Csak ekkor tudatosult benne, hogy az elmúlt két év munkája hiábavaló volt, ugyanis szeretett növénye pusztán csak egy művirág. Az anyuka közösségi oldalán is beszámolt a történtekről, amit sokan viccesnek találtak, míg mások együttérzésüket fejezték ki.

„Hogy nem vettem ezt észre? Az elmúlt két évben végig hazugságban éltem!” – írta közösségi oldalán Caelie.

A féltő gondoskodásnak ezzel vége is lett, hiszen a nő biztos lehetett benne, hogy kedvenc növénye bizony örök életre ugyanolyan marad, mint a legelső napon.

01 11
A nő két évig gondozta kedvenc növényét, amikor megdöbbentő felfedezést tett

A fiatal nő története bejárta az internetet, sőt, még a nagyobb hírportálok is beszámoltak a nem mindennapi bakiról. Bejegyzése pedig tizenkétezer kedvelésnél és majdnem nyolcezer megosztásnál jár.

Caelie-re sokkolóan hatott a tény, hogy mindvégig egy művirágot gondozott, hatalmas lelkesedéssel és szeretettel. Kitartása azonban rendkívül dicséretreméltó, bár most már ő is tisztában van azzal, hogy ez a növény bizony örök életű lesz.

Ezek is érdekelhetnek