2022 július 2 szombat
KezdőlapÉrdekességekA nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül,...

A nő minden reggel egy virágot talál a teraszán, ám mikor kiderül, hogy kitől van, leesik az álla!

-

Le is videózta az ominózus pillanatot.

Még csak pár hete költözött be egy fiatal nő az új házába, máris olyan dolgok történtek, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan volt. Rosie nem értette, ki csinálhat ilyesmit.

A fiatal nőnek sikerült az első napokban kiszúrnia, hogy egy ismeretlen személy, virágot hagyott a tornácán. A legérdekesebb dolog az egészben az, hogy nem hétköznapi megjelenésben feküdtek a virágok a teraszon, hanem csak a virág feje. Meglepetésére a következő nap is jött egy virág és az azutáni napon is, no meg persze azután is. A virágok egyre csak gyűltek és gyűltek.

Mondhatni egyetlen olyan napról sem tudott, beköltözése óta, mikor ne várta volna a lábtörlőn egy gyönyörű virág. Ám voltak olyan napok, mikor egy virágnál több is hevert a padlón. Rosie azt gyanította, hogy egy nagyon félénk úriember próbálja meg levenni a lábáról ezekkel a szép virágokkal.

Egy nap úgy döntött, hogy elcsípi a hódolót. Ám a hős szerelmes helyett egy nagyon érdekes és szokatlan dologra lett figyelmes.

A nő szándékosan nem ment aznap sehova, és lesben álla várta, hogy mikor jön már a lovagja, aki újabb virágkompozícióval látja el őt. Szerette volna lencsevégre kapni ezt a Don Juant, így telefonját szorongatva várt. Kis idő elteltével, valami mocorgást látott a kert végében, mikor közelebb jött látta, hogy egy óriási macska közelít a ház felé, szájában a bizonyos virággal.

Nem sokra rá ki is derült, hogy ez a barátságos kis házi kedvencet Fűzfának hívják, és a környéken mindenki tudja, hogy kicsoda Ő. A macska, mindenkivel igyekszik jóba lenni, hobbija közé tartozik a barátkozás, ám ehhez nem elhunyt kis állatok tetemét hurcolja a ház elé, hanem a szép virágokat gyűjt össze és azzal lepi meg az illetőt.

Rosie nem bírta megállni, hogy ne videózza le a jelenetet, mikor virággal a szájában megérkezik Fűzfa. Ez a videó hamar felkerült a világhálóra és futótűzként kezdett el terjedni. Rosie és Fűzfa azóta is szoros barátságot ápol egymással. A macska szüntelenül hordja-viszi a virágokat Rosie háza elé, közben néha becsusszan egy kis szundi, vagy játék.

Ezek is érdekelhetnek