2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapÉletmódA pénzéért ment hozzá az idős bácsihoz. Keservesen pórul járt! MEGÉRDEMELTE!

A pénzéért ment hozzá az idős bácsihoz. Keservesen pórul járt! MEGÉRDEMELTE!

-

Nagy vagyonra számított az idős bácsitól, helyette pórul járt. Megérdemelte?

Egy takarékos idős ember története

A 68 éves francia Marcel Amphoux nagyon szerényen élt. Nagyjából mint egy remete. Saját háza volt, de abba nem volt bekötve se a víz, se a villany. Tekintettel arra, hogy nagyon egyszerű életet élt, elég szép kis vagyont sikerült felhalmoznia. Ezen kívül volt még egy földje fenn az Alpokban is, Puy-Saint-Pierre közelében, amelyet szüleitől örökölt. Idővel ezt a helyet számos sportlétesítmény és luxusszálloda vette körül, amelyeknek köszönhetően a föld ára több millió euróra emelkedett.

Noha Marcel nem tűnt gazdagnak, tényleg sok pénze volt.

Nem volt ravasz sem, ezért megosztotta, amije van. Megengedte rokonainak, hogy házakat építsenek ezen a földön, és így biztosította számukra a méltó életet.

Ő maga sosem alapított családot, mert a nők nem vonzódtak hozzá. Minden megváltozott, amikor egy nála 21 évvel fiatalabb pénzügyi közvetítő érdeklődni kezdett iránta. A párizsi Sandrine Devillard 2010-ben megismerkedett a férfival, és minden megváltozott.

A barátok és a család figyelmeztették Marcelt. Azt mondták neki, hogy legyen óvatos, mert szerint Sandrine csak a vagyonára vár. Kezdetben a föld megvásárlása iránt érdeklődött. Amikor a férfi visszautasította, meghívta vacsorára.

Valamiért mégis úgy tűnt, hogy a dolog működik. Bár senki sem értette… Egy stílusosan öltözött nő és egy egyszerű öregember az Alpokból.

Az idegenek számára a dolog egyértelmű volt: Sandrine-t csak a férfi vagyona érdekelte. De Marcelt nem érdekelte, mit mondanak a többiek. Élvezte az életet, és értékelt minden pillanatot a kedvesével.

2011-ben, mindössze egy évvel az első találkozásuk után, a pár összeházasodott.

A Sandrine őszinteségével kapcsolatos gyanú egyre erősödött. Marcel rokonai aggódtak amiatt, hogy a felesége egyre több időt tölt Párizsban, és nagyon ritkán látja a férjét.

A házasság első éve után Marcelo, Sandrine és a barátai autóval mentek valahova, de egy baleset történt. Csak a 70 éves férfi vesztette életét. Az emberek egyből gyanakodni kezdtek…

Bár keservesen sírt a temetésen, gyorsan cselekedni is akart. Férje barátait és családját arra akarta kényszeríteni, hogy gyorsan eladja a földet.

Szerencsére Marcel nem feledkezett meg a végrendeletéről. Tartalma mindenkit megdöbbentett.

Marcel nem sokkal halála előtt átírta egész vagyonát családjának és barátainak, Sandrine-t kizárva belőle!

A 70 éves férfi gyaníthatott valamit, és ezért élete utolsó napjaiban megváltoztatta a végrendelet tartalmát? Nem tudjuk.

Sandrine-t felháborította az egész helyzet, és meg volt győződve arról, hogy az aláírást meghamisították. 4 év elteltével, 2017-ben a bíró úgy ítélte meg, hogy Marcel aláírása valódi. Sandrine nem kapott semmit.

Ezek is érdekelhetnek