2023 március 25 szombat
KezdőlapCelebA plasztikai műtétek rabja lett. Így nézett ki korábban. Szerinted normális?

A plasztikai műtétek rabja lett. Így nézett ki korábban. Szerinted normális?

-

Az 53 éves kaliforniai Allegra Cole számos plasztikai műtétjéről és kivételesen nagy kebleiről ismert. Pár éve még teljesen máshogy nézett ki…

acole
A plasztikai műtétek rabja lett. Így nézett ki korábban. Szerinted normális?

Allegra Cole modell és influenszer a kaliforniai Orange megyéből. Több mint 1,7 millió követője van az Instagramon. Az 53 éves, nyolc gyermeket nevelő nő évek óta a plasztikai sebészet rabja.

A műtétek rabja. 

A modell nem titkolja, hogy szereti a kés alá feküdni. Az elmúlt években többször kapott brazil popsi liftinget, hasplasztikát és mellnagyobbítást.

20 évvel ezelőttig nyugodt és rendezett életet élt. Zongoratanár volt, nem viselt kihívó ruhákat, és ritkán sminkelt. Amikor betöltötte a 30. életévét, úgy döntött, hogy kipróbálja magát a modellkedésben, és nagyon hamar magára talált a reflektorfényben. Azóta szinte folyamatosan változik. Mellfelvarrással kezdte, amit nem talált vonzónak.

Szoptatás után a kebleim már nem voltak olyanok, mint régen. Hiú emberként azt akartam, hogy teltebbek, kerekebbek és nagyobbak legyenek – mondta Allegra az egyik interjúban.

Időnként az Instagramon közzé teszi az évekkel ezelőtti fotóit. Megmutatja, hogyan nézett ki műtétek és kozmetikai eljárások előtt. Óriási a különbség, és néhány fotón Allegra szinte felismerhetetlen.

Több száz komment jelent meg a poszt alatt . Bár sokan azt hiszik, hogy Allegra jobban nézett ki a műtét előtt, a legtöbben csodálják a bátorságát.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

Ezek is érdekelhetnek