2022 május 17 kedd
KezdőlapÉrdekességekA sors kegyetlen fintora: Élete álmaként lecsúszott egy 83 méteres vízi csúszdán...

A sors kegyetlen fintora: Élete álmaként lecsúszott egy 83 méteres vízi csúszdán a 10 éves kislány, szívmegállásban maghalt mire leért

-

A kislány több mint 2 éven át nyüstölte a szüleit, hogy vigyék el a a csúszdaparkba és had csússzon le a 83 méteres, hatalmas, fedett vízi csúszdán, amelyen körülbelül 7 másodperc alatt száguldanak le a kalandvágyó fürdőzők. Az élménypark szabályzata szerint 120 centiméter alatt senki sem csúszhat le ezért a kislánynak bele kellet törődnie szülei és az üzemeltetők döntésébe. Két év elteltével viszont eljött a nagy nap a kislány elérte a 120 cm magasságot és a szülei is beleegyeztek az életre szóló élménybe ami sajnálatos módón tragédiába torkollott.

A végzetes napon nem technikai hiba történt, mégis tragédiába torkollt a családi kaland, a kislány ugyanis lecsúszott a csúszdán, de mire leért, már eszméletlen volt, és a kiérkező mentők nem is tudták feléleszteni.

A megtört anya, a 44 éves Tina azt nyilatkozta, hogy a diagnózis szerint a kislányuknak egy vele született, de mindaddig teljesen tünetmentes szívritmuszavara volt, amely valószínűleg a nagy izgalom miatt végzetessé vált, és a gyerek halálát okozta.

“Semmi előjele nem volt. London sportos kislány volt, fiatal kora ellenére gyakorlott tornász, még előző nap is hányta a szaltókat. Ezt egyszerűen nem lehetett előre látni” – mondta az anya.

Az alábbi képen London Eisenbeis, a videón pedig az az óriáscsúszda látható, amelyen a kislány lecsúszott.

Ezek is érdekelhetnek