2022 június 26 vasárnap
KezdőlapVideókSzórakoztatóA spermát fogyasztó nő szerint ez a legbiztosabb megoldás a koronavírus ellen

A spermát fogyasztó nő szerint ez a legbiztosabb megoldás a koronavírus ellen

-

A spermát ivó nő meg van győződve arról, hogy ez nem csak egy tápláló koktél, hanem a koronavírus elkerülésének egyik módja. A fertőzésektől való félelem miatt az emberek szokatlan módszerekhez folyamodnak. Hatékony lehet a blooger tippje?

A WHO többször is hangsúlyozta, hogy a járvány idején a szervezet immunitásának megerősítése a legfontosabb. Ennek az egyik módja az egészséges táplálkozás és a test megfelelő hidratálása. Fontos lehet még a fizikai aktivitás fenntartása is. Néhányan azonban egy lépéssel tovább mennek és radikálisabb módszereket keresnek.

Tracy Kiss brit blogger, aki szerint a hímivarsejtek megivásának egészségügyi előnyei vannak. A 33 éves nő szerint a sperma turmixok fogyasztása csökkenti a Covid-19 kialakulásának kockázatát. A nő három éve használja ezt a szokatlan étrendet és meg van győződve róla, hogy ennek köszönheti azt, hogy makk egészséges.

Miként használjuk?

Minden teáskanál sperma több mint 200 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ez egy természetes multivitamin. Emellett természetes antidepresszáns is. Az emberek nem beszélnek róla, mert kényes téma. A boltok sem tudják kitenni a polcra és így nincs belőle profitjuk. Nincs mit szégyellni. Ezek tények. Az immunrendszer természetes erősítése a legfontosabb. Jobb, mint a semmittevés.

Az influenszernek több mint egymillió követője van. Ők érdeklődéssel olvasnak ez elméleteiről. A nő még egy blogot is vezet, ahol részletesebben leírja az általa alkalmazott immunerősítő módszert. Tracy bevallotta, hogy a sperma a párjától származik, azonban azt nem, hogy miként szerezte meg tőle.

Tracy szerint fontos, hogy megbízható partnertől szerezzük meg a “magot”. Koktélokban, hideg ételekben is felhasználható. Fontos, hogy minél előbb felhasználjuk. Sajnos hűtőben tárolva hamar elveszti a textúráját.

Mit mondanak a tudósok?

Tény és való, hogy a sperma fehérjét, furktózt, glükózt, káliumot, náriumot, kálciumot, szelént, cinket, magnéziumot, C-vitamint, hormonokat tartalmaz. Az antidepresszáns hatása is bizonyított.

Egy csoportnyi nőt teszteltek és azok, akik nem használtak óvszert egyáltalán nem lehetett náluk felfedni a depresszió tüneteit. Ellenben azokkal, akik óvszert használnak.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezek is érdekelhetnek