2022 július 1 péntek
KezdőlapÁllatokA szemeteskocsi sofőrje mocorgást látott a hulladékok között - Mikor meglátta habozás...

A szemeteskocsi sofőrje mocorgást látott a hulladékok között – Mikor meglátta habozás nélkül megmentette

-

Sajnos olyan világot élünk, ahol az emberek még mindig büntetlenül kirakhatják háziállataikat az út szélére, vagy kiiktathatják a nem várt kis jövevényeket. Akadnak, akik teljes mértékben a természetre bízzák a “piszkos munkát”, ami nagyon elszomorító.

Még rosszabb, hogy az ilyen embereket nehéz elkapni, hiszen általában az éj leple alatt csinálják ezeket, vagy olyan helyen, ahol szinte nem is jár ember. Számtalan történet van fent az interneten, melyben jótevő személyek mesélték el, hogyan bukkantak rá és tartották meg a védtelenül maradt állatokat.

Pontosan egy ilyen eset történt cikkünk főszereplőjével is, aki azt hitte, hogy egy teljesen átlagos munkanapja lesz, de tévedett. Az ominózus július 19-i nap is úgy kezdődött, mint az összes többi. A Granger Waste Services munkatársa szemeteskocsi sofőrként dolgozik.

Miután felvette a munkát azonnal útnak indult, hogy kiürítse a szemétgyűjtőket. Akkor még nem sejtette, hogy a napja a legváratlanabb módon fog végződni illetve, hogy a közösség tagjai hősként fogják beállítani.

A nevét elhallgató férfi egyszer csak megpillantott valami furcsát a szemeteskocsiban. Közelebb ment, hogy szemügyre vegye mi mocoroghat, majd megpillantott egy rémült kiskutyát.

Fogta és a kezébe vette az ijedt állatot, ezzel is megmentve életét. Ha nem veszi észre, akkor biztos, hogy a kiskutya nem éli túl. Volt egy dolog, amit sem ő, sem az állatvédő szervezet nem tudott megérteni. Nem tudták megmondani, hogy kerülhetett oda ez az ártatlan kiskutya, mivel ez egy különleges útvonal a kereskedelmi célú szeméttelepek számára. Ez arra enged következtetni, hogy a kutyus nagy megpróbáltatásokon mehetett keresztül mielőtt megmentették.

A Capital Area Humane Society megosztotta a közösségi oldalán a hihetetlen mentési történetet. “Szinte hihetetlen, hogy megmenekült annak ellenére, ami történt vele. Elvitték egy szemétlerakóba, onnan bekerült egy szemeteskocsiba, majd elviselte az utazást és a kirakodási folyamatot.” – mondták.

Jelenleg az “Ingham County Animal Control” vizsgálódik az ügyben. A kutyus több sérülést is szerzett, de szerencsére felépült. A nyomozás miatt egyelőre nem lehet örökbe adni. Ha nem sikerül megtalálni a gazdáját, illetve senki sem jelentkezik érte, akkor valószínű új családot keresnek neki.

Reméljük hamarosan megtalálja új gazdiját, aki nem fog vele ilyen szörnyűséget tenni!

Ezek is érdekelhetnek