2022 június 25 szombat
KezdőlapCeleb"A szenvedélybetegsége és mentális problémái sokkal rosszabbak voltak, mint amiről a nyilvánosság...

“A szenvedélybetegsége és mentális problémái sokkal rosszabbak voltak, mint amiről a nyilvánosság tudott” – Állította Britney Spears apja

-

Britney Spears a utóbbi időben ismét nagy visszhangot keltett nem mindennapi viselkedésével. A félmeztelen képek publikálása mellett rengeteget viszálykodik édesapjával. A bírósági dokumentumokból kiderül, hogy Britney apja éveken át titokban tartotta lánya egészségi problémáit és függőségeit.

Jaime Spears azt állította, hogy Britney lelki állapotával kapcsolatos “rendkívül bizalmas” információk sokkal rosszabbak, mint ahogy azt a nyilvánosság látta. A 69 éves férfi mesélt lánya legsötétebb pillanatairól is. Arról is beszámolt, hogy a 13 éves konzervatórium idején tett cselekedetei megmentették lányát a katasztrófától.

Jamie ügyvédje, Vivien Thoreen benyújtotta a dokumentumokat a Los Angeles -i Megyei Bíróságnak, melyben a következőt írta:

“Ha a nyilvánosság tudná Spears asszony személyes életének minden tényét, nemcsak a csúcspontjait, hanem a mélypontjait is, például a függőség és a mentális az egészségügyi problémákat, amelyekkel küszködött, akkor Spears urat dicsérnék a munkájáért nem pedig gyaláznák.”

Ezzel szemben a nyilvánosság nem ismer minden tényt, sőt nem is kell, hogy ismerjék a részleteket. Jamie szerint Britney gyógyszereit nem ő felügyelte az utóbbi években. Azt állította, hogy Britney néhai pszichiátere, egykori ügyvédje és más orvosszakértők úgy döntöttek, hogy szedjen egy speciális koktélt a kedélyállapota javítására.

Az édesapa semmi mást nem csinált a kezelései során csak csekkeket írt alá. Azt mondta, hogy orvosi költségei meghaladták a 2,9 millió forintot. A helyzet bonyolultabbá válása növelte Britney jelenlegi állapotát.

Apja megérti, hogy Britney kényszerben érezte magát, de minden egyes kezelés közös döntés volt, amit az ő érdeke miatt hoztak meg. Meg akarták védeni őt attól, hogy önsértést kövessen el.

Britney ezzel szemben nem ért egyet. A júniusi bírósági tárgyaláson büntetőeljárást akart kezdeményezni apja, Jamie ellen. Mindezt azért, mert ő teljesen máshogy látja az ellátását.

Britneyt először 2008-ban helyezték a szigorú konzervatóriumba, miután nyilvánosan összeomlott.

“Kétségtelen, hogy a konzervatórium megmentette Spears asszonyt a katasztrófától, támogatta őt, amikor a legnagyobb szüksége volt rá, megvédte őt és a jó hírnevét a kártól, valamint elősegítette karrierjének helyreállítását” – jegyezte meg Jamie.

Britney ügyvédei azt állították a bíróságnak beadott iratokban, hogy a sztár életének irányítását „traumatizálónak, őrültnek és lehangolónak” minősítették.

A következő tárgyalást szeptember 29 -én tartják meg.

Mit gondoltok? Apja tényleg olyannyira zsarnokoskodott felette, mint állítják?

Ezek is érdekelhetnek