2023 március 23 csütörtök
KezdőlapCelebA Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő...

A Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő…

-

Sydney van den Bosch magyar modell, szépségkirálynő. A 2014-es Miss Earth Hungary cím bronzérmese. A Farm VIP első évadának versenyzője volt, és 2021-től a Szerencsekerék betűforgatója lett.

kep 2022 05 10 200553552
A Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő...

Nagyon nehéz időszakon van túl a „Szerencselány”. Sajnos, egészségügyi okokból kénytelen volt eltávolíttatni a kebleit.

kep 2022 05 10 200606925
A Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő...

Sydney eddig nem akart beszélni a műtétről, de a júniusi Glamour magazinban egy hosszabb interjú is olvasható vele, melyben beszél a döntéséről…

„Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mivel teszek jót: megnyílok és ezzel segítek másoknak, vagy homokba dugom a fejem és úgy csinálok, mintha semmi nem történt volna. A BRCA génmutáció nagyon ritka esetekben fordul elő, anyukámnak korábban mellrákja volt, végig néztem, min ment keresztül, hogyan győzi le a betegséget. Két éve volt egy nőgyógyászati műtétem, az orvos, aki nemcsak nőgyógyász, hanem onkológus is, pontosan ismerte anyukám történetét. Ő hívta fel a figyelmünket először, hogy a mellrák bizony örökölhető”

kep 2022 05 10 200655133
A Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő...

Sajnos Sydney örökölte a hajlamot, és egy mammográfiás vizsgálat során találtak egy kezdetleges rosszindulatú daganatot egy egyik keblében. A lány úgy döntött, hogy mindkét mellét eltávolíttatja. Nem akart bizonytalanságban és félelemben élni. A családjával együtt töltött idő mindennél fontosabb a számára.

kep 2022 05 10 200713552
A Szerencsekerék betűforgatója eltávolíttatta a kebleit. Az ok megdöbbentő...

„Az elmúlt időszak rávilágított arra, hogy nem tabusíthatjuk ezt a témát, mert ha csak egy embernek segíthetek és az én történetemmel és miattam megy el az éves szűrővizsgálatára, már megérte. (…) Addig nem szerettem volna beszélni róla amíg nem érzem 110%-igy gyógyultnak magam és azt gondolom, hogy most már képes vagyok rá, képes arra, hogy sok mindenkinek segítsek”

A műtét óta minden napot ajándéknak tekint a celeb.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek