2022 november 28 hétfő
KezdőlapEgészségA szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen....

A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

-

Brittanny Backenhaster élettel teli gyerek volt. A kislány szeretett énekelni és sokat mosolygott. Egyik napról a másikra azonban minden megváltozott. Jamie, Brittanny anyukája furcsa zajt hallott a lánya szobájából.

Jamie a lány szobájába rohant, és amikor meglátta, hogy mi történik azonnal tudta, hogy ez nem jó.

Brittanny a földön feküdt és rángatózott. Rohama volt. Jamie maga is epilápsziában szenvedett, de a gyógyszereknek hála kontroll alatt tudta tartani betegségét.

A kórházban az anya félelmei beigazolódtak. A diagnózis egyértelműen kimutatta, hogy lánya is epilepsziában szenved.

Brittanny esetében a hagyományos módszerek és kezelések kudarcot vallottak. Jamie nem tudta, hogy gyermeke képes lesz-e valaha is normális életet élni. A rohamok egyre súlyosabbá váltak, és a lánynak óriási problémái lettek a hétköznapi tevékenységekben is.

Senki sem tudott segíteni a kislányon. A betegség elképesztő ütemben rontotta a kislány állapotát. A szülők már lelkileg és anyagilag is kimerültek. A legrosszabb az volt, hogy a betegség egyre súlyosabbá vált. A rohamok olyan gyakoriak lettek, hogy a kislánynak sisakot kellett viselnie.

Egyik alkalommal három hétig volt korházban a kis Britanny. Az agyvizsgálatok drámai pusztulást mutattak.

Az orvosok széttárták a kezüket. Nem tehettek mást. Megengedték a szüleinek, hogy hazavihessék lányukat. Nem másért, minthogy a gyermek utolsó perceit a családja körében tölthesse. Az anya fájdalma elviselhetetlen volt.

Tudta, hogy csak a csoda segíthet a kislányán.

A lány közel volt a halálhoz. Jamie imádkozott. Kérte Istenit, hogy hagyja életben a lányát.

Az éjszaka folyamán megtörtént a csoda!

Brittanny reggel kinyitotta a szemét és beszélni kezdett. Egy év után a lány reagált a körülötte lévő eseményekre. A kórházban az orvosok ledöbbentek. Nem tudták megmagyarázni, hogyan lehetséges mindez.

Jamie hisz abban, hogy Isten válaszolt az imáira. Az orvosok is egyetértettek abban, hogy ez Isteni csoda volt.

Brittanny állapota javulni kezdett. Már készül vissza az iskolába. Csodálatos gyógyulása óta nem volt epilepsziás panasza.

Íme egy angol nyelvű videó is a történetről annak, aki érti.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha tetszett, akkor olvassátok el ezt is: Túl van az utolsó kezelésen a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója futótűzként terjedt…

Ezek is érdekelhetnek