2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségA terhes anyuka extrém súlyokat emelget az edzőteremben. Az internetezőket felháborította a...

A terhes anyuka extrém súlyokat emelget az edzőteremben. Az internetezőket felháborította a felelőtlensége. Nektek mi a véleményetek?

-

Sok nő kíváncsi arra, hogy edzeni a terhesség alatt biztonságos-e. Öntsünk tiszta vizet a pohárba.

Terhesség alatt testmozgást végezni nem veszélyes, amennyiben a gyakorlatokat orvos jóváhagyásával végzik. Ezt Anna Stalnacke is hangsúlyozza, aki terhesen se hagyta abba a “gyúrást”. Egyik gyermeke születése előtt sem hagyta abba a testmozgást.

Anna Stalnacke, aki egy svéd fitneszmodell, személyi edző és öt edzőterem tulajdonosa. Szereti az aktív életmódot, különösen a súlyzós edzéseket. Nagyon aktív a közösségi médiában is, ahol készségesen bemutatja az általa végzett gyakorlatokat és az alakját.

Tavaly Anna első gyermeke születését várta. A terhessége előrehaladott állapotban volt, de nem mondott le az intenzív edzésről. Az instagramján megjelent egy videó, melyben rózsaszín felsőben és leggingsben gyakorol. Az internetezők gyorsan felkapták a fejüket a hatalmas súlyokra, amiket emelget.

“Úgy nézek ki, mint egy teletubby, de hadd mondjam el, hogy ezek az edzések igazán jó és egészséges érzéseket keltenek bennem.”

A felvétel alatti megjegyzésben Anna részletes utasításokat is közzétett arról, hogy milyen gyakorlatokat végez. Úgy tűnik, hogy az edző nem kímélete magát a szülés előtti két hétben sem.

Ez az internetezőket két táborra osztotta. Néhány embernek tetszett a dolog és inspirálta, míg mások nagyon aggódnak egy ilyen erőteljes edzés miatt. Sokak szerint nem túl jó ötlet ekkora súlyokat emelgetni terhesen.

Anna hajthatatlan. Biztosított mindenkit, hogy az elvégzett gyakorlatoknak nincs káros hatása a babára nézve.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek