2022 október 3 hétfő
KezdőlapEgészségA terhes anyuka szörnyű hasfájásra ébredt. Amikor kinyitotta a szemét...

A terhes anyuka szörnyű hasfájásra ébredt. Amikor kinyitotta a szemét…

-

Kendall Butler családjával az oklahomai Tulsa közelében él. 2017 júniusában 7 hónapos terhes volt második lányával, és alig várta, hogy karjaiba foghassa, de sajnos nagyon közel került ahhoz, hogy örökre elveszítse…

Pókok, kullancsok

Ezen a nyáron nagyon magas volt a hőmérséklet és az egész család észrevette, hogy megszaporodtak a pókok és egyéb kártevők. Ennek oka a nagyon enyhe tél volt. Ezzel azonban nem különösebben törődtek. Mindenki úgy volt vele, hogy ez a vidéki élet varázsához tartozik. Mint később kiderült, volt mitől tartani…

Fájdalomra ébredt

Egy forró júniusi reggelen Kendall hihetetlenül erős hasfájásra ébredt. Amikor kinyitotta a szemét, egy óriási pókot vett észre. Az ő harapása ébresztette fel álmából. Gyorsan intett a kezével, és agyoncsapta, de a fájdalom egyre erősebb lett. Kiabált a férjének, hogy gyorsan vegye fel a telefont, és készítsen egy képet a pókhálóról és a döglött rovarról. Azonnal felöltözött, hogy kórházba menjen. Félt, hogy gyermeke élete veszélybe kerülhet.

Mérgező pók

Amikor megjelent a kórházban, és megmutatta az orvosoknak egy pók képét, amely megharapta, azonnal tudták, hogy egy barna remete – az egyik legmérgezőbb a környéken. Mérge a támadás helyén szöveti nekrózist, sőt néha halált is okoz. Kendallnak a kórházban kellett maradnia megfigyelésre. Sajnos a harapásnak nagyon súlyos következményei voltak.

Az orvosok erőfeszítései

Az orvosoknak először nem sikerült megállítani a progresszív nekrózist. Később sikerült csak, nagy nehézségek árán. Az anya hasáról el kellett távolítani egy bőrdarabot, mindezt miközben babát várt… Félelmetes. Az egész helyzet nagyon rosszul is végződhetett volna, de hála az isteni csodának, mindenki jól van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek