2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekA tinédzser 20 percig halott volt, majd visszatért az életbe - Elképesztő...

A tinédzser 20 percig halott volt, majd visszatért az életbe – Elképesztő dolgot mesélt

-

A fiatal fiúnak leállt a szíve, agya nem kapott oxigént, vagyis húsz percig a klinikai halál állapotában volt. Az orvosok már egy csepp esélyt sem láttak arra, hogy Zack visszatérhet az életbe, már teljesen lemondtak róla. A tizenhét éves fiú mégis rácáfolt az orvostudományra.

Zack húsz percen át a túlvilágon járt és mint mondja, egy furcsa, de egyben csodálatos dolog részese volt.

Clements egyébként egy fiatal, erős és egészséges fiú, aki az iskolai focipályán esett össze futás közben. Ezt követően rövid időn belül kórházba szállították, de akkor Zack már oxigénhiánnyal küzdött és teljesen elkékült.

Már néhány percnyi oxigénhiány súlyos agykárosodást okoz, a fiú pedig, húsz percen át nem volt életben. Majd szíve újra megdobbant és néhány nap kóma után felébredt. Az orvosokat is meglepte, hogy a tinédzser nem szenvedett semmilyen károsodást.

Ébredése után olyan volt, mintha semmi nem történt volna, de egy ritka élményben volt része. Elmesélte, hogy amíg halott volt, egy szakállas, hosszú hajú férfival találkozott, aki nem volt más, mint maga Jézus.

“A szakállas férfi a vállamra tette a kezét és azt mondta, minden rendben lesz, nincs miért aggódnom. Úgy éreztem, hogy nagyon nagy nyugalom lett bennem úrrá. Elhittem, amit mondott és nem sokkal később vissza is tértem” – emlékezett vissza Zack.

Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis a történtekre nem találnak racionális magyarázatot. Már önmagában az hatalmas csoda, hogy Zack mindenféle károsodás nélkül túlélte azt, ami vele történt.

Ezek is érdekelhetnek