2023 március 27 hétfő
KezdőlapEmberekA tini youtuber rommá törte apja egy milliárd forintos luxusautóját

A tini youtuber rommá törte apja egy milliárd forintos luxusautóját

-

A Texas állambeli Dallasban történt a baleset, amelyben egy olasz autóritkaságot tört rommá a tulajdonos fia. A Pagani Huayra Roadster ráadásul annyira ritka, hogy egyetlen létezik, vagyis létezett belőle a világon.

paganikocc
A tini youtuber rommá törte apja egy milliárd forintos luxusautóját

A balesetben kinyíltak a légzsákok és a karosszéria is olyan súlyosan sérült, hogy a luxusautóból valószínűleg már soha nem lesz újra autó. A tulajdonos Tim Gillean, aki egy milliárdos magántőke-befektető. A járművet azonban nem ő, hanem fia, a 17 éves youtuber, Gage vezette.

Az összetört autóritkaság ára egyébként 3,4 millió dollár, vagyis magyar forintba átszámítva több, mint egy milliárd forint. Szóval a kár jelentős, ahogy mondani szokták.

Azt nem tudni, mit szólt Tim Gillean a történtekhez, de biztosan nem dicsérte meg tinédzser fiát.

2 28
A tini youtuber rommá törte apja egy milliárd forintos luxusautóját

Gage több videót is feltöltött a Youtube-ra, miközben apja autóját vezette.

A rommá tört 754 lőerős Pagani Huayrat 2018-ban gyártották és ez volt az idősebb Gillean legújabb szerzeménye. Júniusban vásárolta meg a luxusautót és a megérkezés pillanatát is közzétette az Instagramon.

A Gillean család ugyebár egyáltalán nem szegény, a Pagani Huayra mellett több luxusautó is áll a garázsukban. A hatalmas autógyűjtemény között van például Ferrari, Rolls-Royce és McLaren Senna is.

Ezek is érdekelhetnek