2023 március 21 kedd
KezdőlapCelebA Trónok Harca sztárja, Sophie Turner és férje Joe Jonas kisbabát várnak

A Trónok Harca sztárja, Sophie Turner és férje Joe Jonas kisbabát várnak

-

Sophie Turner neve azért csenghet ismerősen, mert ő alakította Sansa Starkot a világ egyik legjobb sorozatában a Trónok Harcában. A 23 éves színésznő nagyon fiatalok került be a sorozatba, de az első résztől az utolsóig benne volt a sorozatban, holott nem jósoltak neki túl nagy sikert. 2026-ban szerepet kapott az X-men: Apokalipszis című filmben, ahol nem mást alakított, mint Jean Grey-t. Ugyanebben az évben ismerkedett össze a Jonas Brothers egyik tagjával, név szerint Joe Jonassal, akivel 2017-ben meg is történt az eljegyzésük, viszont a lagzira csak 2019-ben került sor.

1 21
A Trónok Harca sztárja, Sophie Turner és férje Joe Jonas kisbabát várnak

A pár először titokban mondta ki a boldogító igent Las Vegasban, amiről egy titkos felvétel is készült, sőt fel is került az Instagramra. Persze a valódi esküvőre Franciaországban került sor, ott mondták ki mindenki előtt a boldogító igent. Azt gondolnánk, hogy a történetük itt, ezen a ponton stagnálni fog de nem így van. Joe és Sophie között óriási összhang van, persze ez nem volt mindig így, nekik is voltak hullámvölgyeik.

Most viszont szárnyra kapott a pletyka, hogy a Trónok Harca színésznője és az énekes az első kisbabájukat várják, amit bizony most már ők is megerősítettek. A család bizonyára nagyon izgatott, ugyanis Joenak még két fivére van. Bátyjának Kevinnek már van két gyermeke, viszont Nick is csak 2018-ban mondta ki a boldogító igent a 37 éves Priyanka Chopraval. Sophie azon volt, hogy olyan ruhába menjen a nemrég megtartott Oscar gálára, amiben nem látszik annyira, hogy gömbölyödik a pocakja. A nemét egyelőre nem tudjuk, de biztos nem kell sokat várni, hogy megtudjuk kis herceget vagy hercegnőt várnak.

200213 joe jonas sophie turner cs 820a 55d12ed75c2c64143dc12663f6c742fc
FILE PHOTO: 91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills, California, U.S., February 24, 2019 – Joe Jonas and Sophie Turner. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo

Nagyon-Nagyon Gratulálunk a párnak és sok boldogságot no meg egészséget kívánunk nekik a picihez.

Ezek is érdekelhetnek