2023 február 8 szerda
KezdőlapCelebA VB legszebb rajongójaként emlegetik. Most börtönnel fenyegetik Katarban...

A VB legszebb rajongójaként emlegetik. Most börtönnel fenyegetik Katarban…

-

Ivane Knoll hajdani Miss Horvátország a vb legszexisebb szurkolójaként került hírverésbe. Kiderült, hogy Katarban nem így gondolják…

Tiltott ruha Katarban

A horvát csapat vonzó szurkolóját a katari “világbajnokság legszexisebb szurkolójának” választották. Szerdán nagy feltűnést keltett a stadionban. Ekkor jelent meg egy csinos, szűk szabású ruhában, fehér-piros kockás mintával a Marokkó elleni meccsen. Annak ellenére, hogy úgy döntött, hogy kapucnival takarja be a haját, erősen kilátszott a dekoltázsa. A mintázat a horvátországi zászlóra emlékeztet.

Egyértelmű, hogy a hölgy nem próbál alkalmazkodni a Katarban uralkodó öltözködési normákhoz. Egy merész videót is közzétett az instáján, ahol fürdőruhában járkál a katari tengerparton.

Rendesen felbőszítette a katari rajongókat. Az ilyen öltözék illegális a muszlim országokban. Ezért börtönbüntetést is kaphat.

Elvárjuk a vendégektől (férfiaktól és nőktől egyaránt), hogy tartsák tiszteletben kultúránkat azáltal, hogy kerülik a nem megfelelő öltözéket nyilvános helyeken. Férfiaknak és nőknek ajánlott a vállukat és a térdüket takarni

-mondták az ország illetékesei a világbajnokság előtt.

Aki nem tartja be az öltözködési szabályokat, súlyos pénzbírságot, sőt börtönbüntetést is kaphat. A felháborodott internetezők keményen bírálták az egykori Miss Horvátországot.

“Tiszteletben kell tartani az adott ország vallását, ezáltal az országot is.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek