2022 október 2 vasárnap
KezdőlapEmberekA világ egyik legszebb modellje - Hihetetlen, hogy mennyi idős.

A világ egyik legszebb modellje – Hihetetlen, hogy mennyi idős.

-

Néhányan annyira jól tartják magukat idősebb korukban is, hogy szinte hihetetlen. Valljuk be, mindenki szeretne ilyen csinos lenni, főleg az ő korában… Te kitaláltad hány éves?

A hölgy Yazemeenah Rossi, aki most 65 éves. Első ősz hajszála 11 éves korában jelent meg. Ám ez egy pillanatig sem zavarta, sőt! Kisgyermek korától kezdve modell szeretett volna lenni.

Most mesélt nekünk az öregedésről a szépségről az önbizalomról és az elfogadásról. Óriási igazságokat mondott!

Mindig csak a lelkünkre kell hallgatni, annyi idősek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat.

Rossi egy véletlennek köszönheti, hogy beindult modell karrierje, egy másik lányt kellett lecserélnie. Ezelőtt otthon nevelte két kisgyermekét. Majd megismerték, és a legnagyobb márkákkal dolgozhat együtt, többek között a Thierry Mugler, YSL és Jil Sander.

Mindig is a haját tartotta a legszebbnek magán. Már fiatal korától imádja az ezüst hajkoronát. Nagyon korán elkezdett őszülni, ezért rengeteg negatív megjegyzést, fintorgást kapott élete során. De ő fiatalként is tántoríthatatlan volt, és csak egyre jobban imádta a frizuráját, amivel rengeteget büszkélkedett.

Yazemeenah arról is mesélt, mennyire közel áll a természethez, és a természet erőihez. A környezetvédelem nagyon fontos számára. A testére is odafigyel, többségében bio termékeket fogyszt, rengeteg vizet iszik és a bőrét is folyamatosan ápolja.

Fontosnak tartja, hogy összhangban legyen a testével, sokat jógázik, ápolja testét és lelkét egyaránt. Fiatal korában az emberek azt gondolták, hogy sport tanár vagy táncos, olyan jó formában volt. Gyakran fut a természetben, de az edzőtermeket nem szereti.

Te mit gondolsz, mi lehet a titok az örök fiatalsághoz?


Ezek is érdekelhetnek