KezdőlapCelebA világ leghíresebb kislánya már 16 éves. Nézd meg mennyit változott az...

A világ leghíresebb kislánya már 16 éves. Nézd meg mennyit változott az évek során.

-

A leghíresebb kisgyermek címét Eden Wood-nak kell ajánlanunk. 2005. február 18-án született. Alig pár évesen lépett be a showbusiness világába. Mint minden kislány, ő is hercegnő szeretett volna lenni, így a szülei úgy döntöttek, hogy teljesítik a kívánságát.

Szépségversenyre küldték és 6 éves korára már 300 “miss” címmel büszkélkedhetett.

Szinte pillanatok alatt lett számos reklámkampány arca. Többek között gyermekbútorokat, játékokat hirdetett, de szerepelt filmekben is és valóságshow-ban is.

A kislány hatalmas népszerűségre tett szert. Nem csak a megjelenése volt mesés, hanem az anyja ambíciói is. Ő volt az, aki eldöntötte, hogy már pedig a lányából sztár lesz. Micke Wood még az életét is a lánya karrierjéért áldozta.

“Eden sztárnak született! Csak támogatni tudom. Az egész világ e gyermek körül forog. Olyan vagyok, mint a titkárnője. Igazából, nem mi keressük a hírnevet. A dolgok maguktól történnek.” -mesélte pár évvel ezelőtt az édesanya.

Azt is megfogadta, hogy a lánya nem jár majd tévútra, mint a legtöbb celeb. A család mélyen vallásos és fegyelmezett életet élt. Eden két lábbal áll a földön.

“Azt tanítottam neki, hogy csak egy tisztességes emberből lehet valaki. A hírnév nem tesz jót neked, ha nem tudsz különbséget tenni a jó és a rossz között. Ha Eden egy elkényeztetett díva módjára kezd viselkedni, akkor beszélnünk kell róla. Ha az intés nem elég, akkor büntetésre van szüksége. Talán egy időre eltűnik a színpadról, talán egy ideig elveszti azt, ami igazán érdekli.”

Számos kislánynak mindennapos a hajhosszabbítás és a rövid szoknya az Egyesült Államokban. Több dokumentumfilm is született arról, hogy a kisgyerekek áloméletének van egy sötét oldala. Éden is elismerte, hogy anyja néha nagyon komoly igényeket támasztott elé, melyek nem illenek a korához.

2013-ban az egész világot végigjárta a hír, miszerint az anyja rosszul bánik vele. Energiaitalokat adott a lányának, hogy pörgésben maradjon. Emellé még sokszor meg is verte, valamint mentálisan bántalmazta.

A 8 éves lányt pszichológusok vették gondozásukba.

Mára 16 éves. 10 éve vett részt utoljára szépségversenyen. Mára másra vágyik.

Jelenleg Instagram követőket gyűjt. Eddig 65.000-ren követik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...