2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebA világ leghíresebb kislánya már 16 éves. Nézd meg mennyit változott az...

A világ leghíresebb kislánya már 16 éves. Nézd meg mennyit változott az évek során.

-

A leghíresebb kisgyermek címét Eden Wood-nak kell ajánlanunk. 2005. február 18-án született. Alig pár évesen lépett be a showbusiness világába. Mint minden kislány, ő is hercegnő szeretett volna lenni, így a szülei úgy döntöttek, hogy teljesítik a kívánságát.

Szépségversenyre küldték és 6 éves korára már 300 “miss” címmel büszkélkedhetett.

Szinte pillanatok alatt lett számos reklámkampány arca. Többek között gyermekbútorokat, játékokat hirdetett, de szerepelt filmekben is és valóságshow-ban is.

A kislány hatalmas népszerűségre tett szert. Nem csak a megjelenése volt mesés, hanem az anyja ambíciói is. Ő volt az, aki eldöntötte, hogy már pedig a lányából sztár lesz. Micke Wood még az életét is a lánya karrierjéért áldozta.

“Eden sztárnak született! Csak támogatni tudom. Az egész világ e gyermek körül forog. Olyan vagyok, mint a titkárnője. Igazából, nem mi keressük a hírnevet. A dolgok maguktól történnek.” -mesélte pár évvel ezelőtt az édesanya.

Azt is megfogadta, hogy a lánya nem jár majd tévútra, mint a legtöbb celeb. A család mélyen vallásos és fegyelmezett életet élt. Eden két lábbal áll a földön.

“Azt tanítottam neki, hogy csak egy tisztességes emberből lehet valaki. A hírnév nem tesz jót neked, ha nem tudsz különbséget tenni a jó és a rossz között. Ha Eden egy elkényeztetett díva módjára kezd viselkedni, akkor beszélnünk kell róla. Ha az intés nem elég, akkor büntetésre van szüksége. Talán egy időre eltűnik a színpadról, talán egy ideig elveszti azt, ami igazán érdekli.”

Számos kislánynak mindennapos a hajhosszabbítás és a rövid szoknya az Egyesült Államokban. Több dokumentumfilm is született arról, hogy a kisgyerekek áloméletének van egy sötét oldala. Éden is elismerte, hogy anyja néha nagyon komoly igényeket támasztott elé, melyek nem illenek a korához.

2013-ban az egész világot végigjárta a hír, miszerint az anyja rosszul bánik vele. Energiaitalokat adott a lányának, hogy pörgésben maradjon. Emellé még sokszor meg is verte, valamint mentálisan bántalmazta.

A 8 éves lányt pszichológusok vették gondozásukba.

Mára 16 éves. 10 éve vett részt utoljára szépségversenyen. Mára másra vágyik.

Jelenleg Instagram követőket gyűjt. Eddig 65.000-ren követik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek