2022 október 2 vasárnap
KezdőlapCelebA világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első...

A világ leghíresebb sztárgyereke! Így néz ki ma Brad és Angelina első biológiai gyermeke

-

Shiloh mindkét szülőtől a jobb géneket örökölte.

Sokszor lettünk tanúi olyannak, hogy két egymás mellett dolgozó színész között vásznon túli kémia alakult ki. Vegyük most górcső alá a leghíresebb, immár ex-párt Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t. 2004-ben együtt forgatták a Mr. és Mrs. Smith. Pitt akkor még a kedves Jennifer Aniston házastársa volt, de ez nem akadályozta meg a hollywoodi szívtiprót abban, hogy beleszeressen a szexikonba, Jolie-ba. Így lett a világnak egy “Brangelina” párosa.

Ők lettek a leghíresebbek…

12 évig éltek együtt. 3 örökbefogadott gyermekük (Maddox, Zahara és Pax) mellett van három saját gyermekük is. Shiloh és az ikrek, Vivienne és Knox.

Paparazzik minden lépésüket követték. A magazinok egymillió dollárt (316 millió forint) ajánlottak exkluzív fotókért a gyermekekről. Már akkor világsztárok voltak, amikor még meg sem születtek.

A New York magazin akkoriban azt írta, hogy “Jézus gyermekét sem várták ennyire…”

Shiloh 2006. május 27-én született.

14 millió dollárért adták el a szülők a róla készült első fotókat. Ezt a pénzt az UNICEF-nek adományozták.

„Miközben lányunk születésének örömét ünnepeljük, felismerjük, hogy a fejlődő világban évente 2 millió csecsemő hal meg élete első napján. Ezek a gyerekek megmenthetők, de csak akkor, ha a világ kormányai ezt prioritásként kezelik” 

Shiloh azóta is a figyelem középpontjában áll.

Úgy tűnik, hogy a legjobb géneket örökölte. Valljuk be, hogy nem volt nehéz. Brad Pitt-et a nők mindig is bálványozták. Többször is az év legvonzóbb férfijának lett megválasztva. Angelina pedig az egyik legsexibb nő. Volt akkoriban…

Persze nem ment minden könnyedén. Shilohnak volt egy kis kamaszkori zavara. Lánynak született, de fiúként öltözött, viselkedett. Sőt! Elvárta a szüleitől, hogy John-nak szólítsák.

Úgy tűnt azonban, hogy sem Pittnek, sem Jolie-nak nincs ezzel gondja. Támogatták a lányukat abban, amit választott.

Jolie azt mondta, kicsit nehéz volt neki, hogy többé ne hívja Shiloh-nak, mivel ez a név nagyon fontos volt számára, de tiszteletben tartotta a lány akaratát.

Hála az égnek mindez csupán egy gyerekkori hóbort lehetett. Az útkeresés egy állomása. Tavaly a Marvel “Örökkévalók” című filmjének premierjén Shiloh egy Dior ruhában jelent meg és mindenki ámulattal bámulta.

Gyönyörű volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek