2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapÉletmódA világ legszebb ikerpárjának titulált lányok, így néznek ki ma. Mindenki le...

A világ legszebb ikerpárjának titulált lányok, így néznek ki ma. Mindenki le van döbbenve, hogy lehetnek ilyen gyönyörűek.

-

Az ikertestvérek nagyon hamar híressé váltak. Édesanyjuk születésükkor is látta, hogy gyönyörűek. Amikor először ment velük sétálni és a szomszédok megnézték a kicsiket, mindenki le volt döbbenve. Azt mondták egytől-egyig, hogy ilyen szép babákat még nem láttak.

A lányok 2010-ben születtek, csodás kék szemük és szőke hajuk van. Édesanyjuk egészen kicsi baba koruktól nem tudta elvinni a lányokat sehova sem, anélkül, hogy valakitől ne kaptak volna valami bókot.

“Nagyon jó érzés volt, hogy éreztem az embereken, hogy rajonganak a lányimért. Persze, minden babát megdicsérnek, de annyira őszintének éreztem a reakciókat. Állandóan mondogatták, hogy mindenképpen el kell kezdeni építeni a modellkarrierjüket.”

Elültették a bogarat az anyuka fülében, így 6 hónaposan leigazolta a lányokat egy modellügynökségnél. Hamar rájött, hogy rossz döntést hozott. A lányok nehezen viselték ilyen fiatalon ezt a típusú életet, így az édesanya úgy döntött vár, míg a lányok idősebbek lesznek.

Ahogy a lányok egyre csak cseperedtek, egyre szebbek lettek. Úgy érezte a család, hogy most jött el az idő, hogy újra megpróbálják a modellkedést. A lányok ekkor 7 évesek voltak.

“Kicsit tartottam a helyzettől, lehet hogy 7 évesen is még fiatalok ehhez a világhoz. De úgy éreztem, meg kell próbálnunk. Óriási lehetőség lehet ez számukra.”

Az anyuka létrehozott egy közös Instagram fiókot a lányoknak. Ekkor történt meg az áttörés, ugyanis a vártnál sokkal nagyobb érdeklődés lett a profil és a lányok élete iránt. Rengeteg ember nézi a mindennapjaikat, jelenleg több mint 1,8 millió ember követi őket.

A lányok rengeteg ajánlatot és felkérést kaptak. Jelenleg két ügynökséggel, ruhamárkákkal és magazinokkal is együtt dolgoznak.

Édesanyjuk elmondta, hogy bár a lányok élete teljesen más mint a többieké, de mégis szeretné, ha gyerekek maradhatnának. Járnak úszás órára és táncstúdióba is. Próbálnak sok időt együtt tölteni és kirándulni. A lányok mindig azt mondják, hogy nagyon boldogok és szeretik ezt az életet.

A lányok kisöccse is nagyon helyes, ő is gyakran vállal modell munkákat. Néha a lányokkal is szerepel együtt, az Instagramon is gyakran feltűnik. Ebben a családban a szépség szinte örökletes, szerencsés gyerekek.

Ezek is érdekelhetnek