2022 május 29 vasárnap
KezdőlapEmberekA világ legszebb kislánya volt, mára viszont gyönyörű bikini modellé vált a...

A világ legszebb kislánya volt, mára viszont gyönyörű bikini modellé vált a 18 éves lány

-

Thylane Blondeau 18 éves bombázó nővé érett.

A fiatal lány neve sokak számára biztosan nem rémlik, de egy évtizeddel ezelőtt őt nevezték a világ legszebb kislányának. A szőke fürtös, kék szemű kislányból mára csodaszép 18 éves nő lett.

Nem meglepő, hogy népszerű modell lett, a világ két legnagyobb modellügynöksége is foglalkoztatja. Az IMG és a WME olyan hírességeket szerződtetett le mint Adam Sandler, Billy Idol, Adele, Martin Short a Red hot Chili Peppers és még jó néhány szupersztár.

Thylane a közösségi oldalaknak köszönhetően vált híressé, ezen kívül pedig több ezren rajonganak érte. Az Instagramon például több mint 3 millió követője van. Olyan sztárok is kedvelik az oldalát, mint a Trónok harcából ismert Sophie Turner, Chloe Grace Moretz, Paris Jackson vagy Sistine Stallone.

Általában profi fotósok által készített képeket oszt meg a világgal, de nem meztelenkedésről szó sincs. Még bikiniben sem sűrűn lehet látni, így a követőit nagyon boldoggá tette, hogy a közelmúltban több fürdőruhás fotót is posztolt magáról.

“Álomszép vagy, maga a tökély”, “Nálad szebb nincs a világon, esküszöm”, “Kicsinek is gyönyörűnek tartottalak, de egyre szebb és szebb leszel, pedig már azt hittem, nem lehet fokozni” – írták neki rajongói a bikinis fotói alá.

Ezek is érdekelhetnek