2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekA zuhany alatt jött rám a pisilés - Mire feleszméltem, már éreztem,...

A zuhany alatt jött rám a pisilés – Mire feleszméltem, már éreztem, hogy valami kilóg

-

A 34 éves Stuart Tyrie elmondta, hogy élettársa, a 24 éves Taylor Penman múlt kedden a reggeli órákban tapasztalt összehúzódásokat, ami miatt egyből a fürdőszobába ment lehűteni magát, míg vártak a mentőkre.

Taylor azonban hirtelen megerőltette magát és már kint is volt, a kis Eve Elizabeth, miközben a zuhanyfej még mindig ott volt a kezében.

“Mindkettőnk számára rémisztő volt, de a babánk hála a csodának biztonságban jött világra. abszolút tökéletes volt, mikor megláttam.” – mondta a boldog édesapa.

Stuart elmesélte, hogy hirtelen fülsiketítő sikoltozást hallott a fürdőszobából, s mikor bementem, láttam, hogy Taylor a zuhany alatt áll, a baba pedig már félig kint van.

“Megrémültem, és azonnal felhívtam a segélyhívót. Taylor viszont tudta, mit kell tenni ezért ő navigált mit kell csinálnom.” – folytatta.

“Azt éreztem, hogy nagyon kell pisilnem, s mikor kimentem a mosdóba, már biztos voltam abban, hogy valami történik. A következő pillanatban megpillantottam az apró lábát. Megrémültem, de tudtam, hogy egyedül nem bírom végig csinálni, ezért kiabáltam Stuartnak. Emlékszem, amikor belépett fal fehér volt és láttam, ahogy a pánik kiül az arcára. Viszont látta mennyire elszánt vagyok ezért odalépett mellém és segített világra hozni a kislányunkat.”

Akkor fogta el őket a pánik, mikor meglátták, hogy a köldökzsinór nem jó helyen van. Szerencsére Stuartnak sikerült leszednie róla. Megdörzsölte a kis testét, ami szép lassan rózsaszínűvé vált, majd felsírt. Ez volt számukra a leggyönyörűbb hang.

Taylor ezután karjaiba fogta a kis Eve Elizabethet, Stuart pedig telefonon beszélt a mentősökkel. Azt mondták az újdonsült édesapának, hogy fogjon egy cipőfűzőt és kösse el a köldökzsinórt.

Miután megérkezett a mentőszolgálat, megtiszteltetésnek érezte, hogy elvághatja a köldökzsinórt. Ezután az anyát és a babát beszállították a kilmarnocki Crosshouse kórházba, hogy ellenőrizzék az állapotukat.

“A mentőben volt, amikor fájdalom tört rám, így végül oxigénmaszkot kaptam. Végül a köldökzsinórt is sikerült megfelelően eltávolítani. A mentősök megkérdezték, hogy szeretné-e visszakapni a hasznosított cipőfűzőt, de ő csak nevetve azt mondta: Tartsák csak meg.”

Eve 3,4 kiló volt és a kissé feladagadt lábán kívül teljesen egészséges volt. Az orvosok azt mondták, hogy a szülés miatt dagadt fel neki, de hamarosan elmúlik.

“Nem tudom elhinni, hogy ennyire jól érzem magam. Minden olyan gyorsan történt, hogy 10 órát sem töltöttem a szülészeten. Igaz éjszakára bent fogtak minket, de az már nem osztott nem szorzott.” – mondta Taylor.

A házaspár már haza is vitte újszülött gyermekét ayrshire-i Irvine-i otthonukba.

“Taylor csodálatos volt, egy igazi hős. Még a mentőhöz sem kellett vinni, mert képes volt a saját lábán kisétálni. Eve pedig gyönyörű és nagyon szépen fejlődik. Nem tudok betelni vele. Nagyon hálásak vagyunk a mentőszolgálat csapatának, és szeretnénk mindent megköszönni.” – mondta Stuart.

Ismertek olyan embert, aki hasonlóképp szülte meg a kisbabáját?

Ezek is érdekelhetnek