2022 július 1 péntek
KezdőlapDivatAbbahagyta a szőrtelenítést és büszkén mutogatja a változásokat. A netezők teljesen kiakadtak...

Abbahagyta a szőrtelenítést és büszkén mutogatja a változásokat. A netezők teljesen kiakadtak a fiatal lányon

-

Szőrteleníteni mindössze 10 évesen kezdett ez a lány, de idővel ez a tevékenység annyira macerás volt a számára, hogy teljesen feladta az egészet. Ma büszke rá és merész fotókkal árasztja el a közösségi médiát. Az internetezők kiakadtak a lányra…

Macey Duff egy 20 éves amerikai lány, aki megpróbálja megváltoztatni a női szépségről alkotott felfogást. Állítása szerint 10 évesen kezdett elszőrteleníteni, mert úgy látta, hogy minden nő ezt csinálja.

“10 évesen kezdtem el borotválkozni. Miért? Azért mert, az összes körülöttem lévő nő ezt csinálta. Arra tanítottak, hogy a nőknek ez kötelességük. Minden egyes szőrszálat eltávolítottam magamról. Zavart, ha az emberek a hónaljamra, lábamra és a bikinivonalamra néztek, ha volt látható szőr rajtam. Problémáim voltak az önelfogadással. Minden epilálásnál és borotválkozásnál megvetettem magam, amiért nem az vagyok, amilyennek lennem kellett volna. Ez dühössé tett…” – meséli a lány.

Az évek során Macey hozzáállása megváltozott. 15 évesen arra a jutott, hogy a hónalján, karján, lábán vagy az intim részein kinőtt szőr nem zárja ki, hogy nőiesnek érezze magát.

Macey életében az áttörést az hozta meg, amikor találkozott egy gyönyörű nővel, aki nem borotválkozott. A 15 éves lány őt szerette volna utánozni. Mint mondja, kezdetben nem volt könnyű. Szégyent érzett, amikor mások ránéztek. De idővel kezdte megszokni.

A 20 éves lány mára cseppet sem foglalkozik mások megítélésével. Büszkén mutatja természetességét. Az instagramon is elég sok követője lett.

Az internetezők szerint ez egyáltalán nem szép. Szerintük nem szép, ha egy nőnek dús, szőrős lába és hónalja van.

Egyes nők kiállnak Macey mellett. Az extrém erős szőrzetet okozhatja valamiféle hormonális rendellenesség is. Nem minden esetben csak a divatról van szó.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek