2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekAkarata segítségével képes eljutni a csúcsra - Állítása szerint sokkal jobb, mint...

Akarata segítségével képes eljutni a csúcsra – Állítása szerint sokkal jobb, mint férfival lenni

-

Minden embernek van titkos és különleges képessége, amiről csak a legközelebbi hozzátartozók esetleg legjobb barátok tudnak. Vannak, akik képesek ülve is 8 órát aludni, akadnak akik egy görbe este után sem másnaposak, sőt olyan is, aki a legnagyobb zajban is képes tanulni…

Marcela Iglesiasnak olyan képessége van, amit nemcsak nőtársai, de a férfiak is megirigyelhetnek. A modellként tevékenykedő Instagram celeb képes pusztán a gondolatai segítségével elérni a csúcsra. Ehhez semmilyen videóra, játékra, vagy partnerre nincs szüksége.

A modell azt állítja, hogy annyira összhangban van a testével, hogy akarata segítségével el tud menni. Szenttül hiszi, hogy ez a módszer sokkal jobb, mint a fizikai együttlét egy férfival.

Annak érdekében, hogy tökélyre fejlessze ezen képességét, felhagyott a szeszes ital illetve a hús fogyasztásával. Ezzel, állítása szerint sokkal intenzívebb érzést tud generálni.

Az orgazmus elérése érdekében Marcela „stimulálja a tobozmirigyet”, mely a köztiagy-középagy határán található belső elválasztású mirigy. Ez segít az embereknek kordában tartani a hangulatukat.

“Inkább olyan vagyok, mint egy tudatstimuláló ember, nem kell sok mindent tennem, hogy izgatottnak érezzem magam. A hangulat nagyon fontos, de az elmém irányítja az egész helyzetet.”

Szereti, mikor elméje és fantáziája elkalandozik. Azáltal, hogy elmerül bennük és különböző környezetben “találja” magát, Marcela képes fejben egy másik forgatókönyvet generálni.

A szeszes ital elhagyása kulcsfontosságú volt az orgazmus sikere szempontjából.

“A lehető legtisztább szeretnék lenni, hogy különböző helyzetekben alkalmazhassam az elmémet. Mindig elégedett voltam a szexualitásommal, sőt nyitott gondolkodású voltam, de amióta ezt csinálom, hihetetlen orgazmust érhetek el.”

Hihetetlen képességei ellenére 2019-ben elment egy úgynevezett “O-shot” orvosi kezelésre, mellyel javított orgazmusán. Ez egy gyógyszermentes, injekciós megoldás, mellyel a páciens saját vérlemezkében gazdag plazmáját injektálják kettő pontba. Ezzel nagyobb libidót és erőteljesebb orgazmust lehet előidézni.

Marcela mindenkinek meleg szívvel ajánlja. “A képzeletemmel kombinálva úgy, hogy eközben nem kell magamhoz érnem, képes vagyok csúcsra jutni.”

A modell azzal büszkélkedik, hogy férje is büszke arra, hogy elméje segítségével ilyen dolgokra képes.

Ti tudtok ilyet?

Ezek is érdekelhetnek