2022 december 4 vasárnap
KezdőlapEmberekAktus közben jött rá a lány, hogy nincs a párján óvszer -...

Aktus közben jött rá a lány, hogy nincs a párján óvszer – A srác válasza azonban sokkolta

-

Egy párkapcsolatban az a legfontosabb, hogy képesek legyünk kommunikálni egymással. Meg kell találnunk a közös nevezőt és mindenekelőtt tisztelni kell a másik véleményét. Ezzel együtt kell szeretnünk a másikat. Kamilla beküldött levelét osztanánk meg veletek, mely szolgáljon tanulságként mindenki számára.

“Kezdjük azzal, hogy régóta ismertem Sebestyént és nagyon kedves srácnak tűnt. Szókimondó, vicces, intelligens és pontosan tudta, hogy mit akar az élettől. Szóval, amikor elhívott randizni megmondom őszintén ugráltam örömömben. Teljesen el voltam ragadtatva, mert éreztem, hogy ennek talán végre lehet jövője is.”

“Moziba mentünk, ahol egész vetítés alatt csak nevetgéltünk. Tök jól éreztük magunkat. Utána vacsorázni mentünk, de a beszélgetés ott sem ült le egy percre sem. A második randi egy parkban volt, ahol sétálgattunk. Harmadjára fagyizni mentünk bicajjal, a negyediken pedig felhívott a lakására. Sejthető, hogy mi lett a vége. Minden esetre csodálatos volt az egész, és azt hittem, hogy megtaláltam álmaim hercegét.”

“Egy kicsit zavart, hogy a közösülés során meg se kérdezte, hogy szedek-e fogamzásgátlót, hanem szó nélkül a megszakításos módszert alkalmazta. Ha nem lenne spirálom, akkor érdekelne az óvszer, de tudva, hogy van, nem akartam megzavarni egy ilyen intim pillanatot. Csak fura volt, hogy fel sem ajánlotta, hogy húzzon gumit vagy bármi. A dolog másnap is megismétlődött majd később felhoztam neki a dolgot, hogy van spirálom és nem kell foglalkoznunk a védekezés egyéb formáival. Erre csak mosolygott, megcsókolt és készített reggelit.”

“A következő hónapok nagyon csodálatosan teltek el. Meg voltam győződve róla, hogy megtaláltam életem szerelmét. Azonban egyik nap rettentő rosszul éreztem magam. Fájt a gyomrom, de olyan szinten, hogy képtelen voltam elviselni. Pár óra múlva elmentem a nőgyógyászhoz, elvégeztek pár vizsgálatot, vártam néhány napot és kiderült, hogy petefészekcisztáim vannak, melyek valószínűleg felszívódnak, de kelleni fog még pár vizsgálat. Mindeközben a komplikációk elkerülése végett eltávolították a spirált belőlem.”

“Sebestyén ekkor épp üzleti úton volt. Csak néhány nap múlva láttuk egymást. Elkezdett csókolgatni közvetlenül a bejárat előtt. Egy idő után az ágyban landoltunk. Egyre közelebb kerültünk a dologhoz és eszembe jutott, hogy óvszerre lesz szükség. Megkértem Sebestyént, hogy keressen elő egyet és húzza fel. Erre rám nézett és elutasítóan azt mondta:”

“Te tréfálsz velem? Milyen jogon kéne nálam lennie? Ez a te kötelességed”

“Mondanom sem kell, hogy az érzelmek egyből alábbhagytam. Hirtelen felültem és csak bámultam, hogy ez ugyanaz az ember, akibe én beleszerettem? Aztán folytatta:”

“Ki esik teherbe? Te vagy én? Kinek a hibája lesz a nőké vagy a férfiaké? Nos én úgy gondolom, hogy a nőnek kell erről gondoskodnia, hiszen ő az, aki teherbe esik. Neki kell emiatt aggódnia, hogy ez ne következzen be…”

“Nem akartam elhamarkodott következtetéseket levonni ezért ezt próbáltam vele megbeszélni, de itt egyből kibújt a szög a zsákból, hogy mi sosem leszünk egy harmonikus pár. Ez nevetséges gondolkodásmód és nem engedhetem meg, hogy valaki így viselkedjen velem. Szakítottam vele. Lehet, hogy ez mások számára egy triviális ok, de nekem nem. Ezenkívül még arra is megkértem, hogy soha többé ne keressen…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben

Ezek is érdekelhetnek