2023 június 8 csütörtök
KezdőlapEgészségAlakja miatt egyesek "félig lónak, félig nőnek" nevezik. A pasik azonban odáig...

Alakja miatt egyesek „félig lónak, félig nőnek” nevezik. A pasik azonban odáig vannak érte…

-

Ki ne ismerné Kim Kardashiant. A hátsóját szinte minden létező férfi ismeri. Széles csípő, nagy popsi, de a pasik odavannak érte. Így megy ez a világban. Most egy olyan nőt hoztunk, akinek az alakja igazán meglepő.

A férfiak egy része teljesen oda van érte? Mások szerint pedig kifejezetten csúnya. Nekünk, nem tisztünk efelől döntést hozni, így Rátok bízzuk.

Ami egyből feltűnik az a gyönyörű arca. Nem kérdés, hogy mesésen szép lány és még a fent említett celeb is irigykedhet a fiatalos üde pofijáért.

A meseszép orvostanhallgató már több mint 607.000 követőt halmozott fel az Instagram-fiókjában. Az ott jelenlévők többsége csodálja az alakját és a szépségét, bár egyes hozzászólásokban azért éles kritikák is becsusszannak.

A kritikusai egy kentaurhoz hasonlítják. Vagy egyszerűen félig nőnek, félig lónak nevezik. Ez abból fakad, hogy a lánynak kb. darázsdereka van, de a csípője meglehetősen széles a popsijával együttvéve.

Azt nem lehet mondani, hogy Mindy csúnya lenne. Tegyük hozzá, hogy egyáltalán nincsenek csúnya nők. Minden nő csodaszép, csak meg kell találnia a párját, aki mindezt értékeli.

Addig is nézzünk pár fotót Mindyről és döntsétek el Ti, hogy hova tennétek azon a bizonyos skálán?!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek