2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekAlakváltó objektumra lett figyelmes az égen - Sokak szerint UFO-t kapott lencsevégre

Alakváltó objektumra lett figyelmes az égen – Sokak szerint UFO-t kapott lencsevégre

-

Egy férfi nagyon furcsa és különös dolgot vett észre egy repülő ablakából. Azon kapta magát, hogy egy fényes valami folyamatosan változtatja az alakját. Az azonosítatlan repülő valamiről most azt hiszik, hogy UFO.

A “Disclose Screen The Grimreefar” összeesküvés-elméletet gyártó megosztotta a videoklipet a lényről, tárgyról, objektumról, miután egy német turista elküldte neki. A videót készítő összesen 7 percig figyelte az UFO-nak hitt valamit.

A felvétel egy Nikon P900-as géppel lett készítve, melyen egyértelműen látható, ahogy a világító fényszerű dolog egymás után többször vált alakot. Azt is hozzátette a készítő, hogy a tárgy jóval magasabban volt, mint amilyen magasságban a repülő volt.

Egy ponton még hosszú egyenes majd vízszintes lapos, aztán “Y” formájúvá válik. Egy YouTube vlogger úgy véli, hogy ami a kamera elé került, az egy “plazmaalapú életforma” lehet a Földön.

“Ezt a hihetetlen látványt egy utas látta és vette fel, aki egy légitársaság fedélzetén utazott. Ez egy alakváltó tárgynak tűnik. Szinte úgy néz ki, mintha plazmából készült volna. A repülőgép 10 000 és 30 000 láb között van, és ezt a tárgyat hét percen át filmezte. Úgy tűnik, mintha egy sík mellett mozogna. Tuti biztos, hogy az emberek UFO-nak fogják gondolni. Technikailag nem lehetetlen, de én arra tippelek, hogy ez egy biológiai entitás vagy plazma alapú életforma a felső légkörben.” – mondta.

A klipet egy UFO Reddit csoport is megosztotta, és sokan elmondták gondolataikat a jelenségről.

Az egyik ezt írta: “Hiperdimenziósnak tűnik. Látjuk, hogy ennek egy mozgó része kölcsönhatásba lép a 3D-s terünkkel.”

“Ez az idegen bevásárlókocsivá formálódott az égen” – tette hozzá egy másodperc.

Mások szerint ez volt a legmeghökkentőbb UFO-videó, amit valaha láttak. Ennek ellenére többen is úgy vélték, hogy nem UFO-jelenségről van szó, csak valami szemkápráztató fényről.

“Ez lehet egy ablak üveg külső részén lévő vízcsepp is extra nagyításban. A végén úgy néz ki, mintha pontosan az lenne mikroszkóp alatt.”

Egy másik illető pedig egy fénytranszformációs elméletet vázolt fel: “Különösen a vége felé nagyon hasonlít egy fénytörési mintára.”

Ti mit gondoltok mi lehet?

Ezek is érdekelhetnek