2023 március 28 kedd
KezdőlapEmberekAmerikában kapott káprázatos lemezszerződést a hajléktalan énekesnő

Amerikában kapott káprázatos lemezszerződést a hajléktalan énekesnő

-

snapshot 2

Igazi mesés történetnek tartanánk azt a sztorit, amiben egy hajléktalan, aluljáróban éneklő nőt felfedeznek és sztárt csinálnak belőle. Ez azonban nem mese, hanem a valóság. Ez tényleg megtörtént.

19156422 0 image a 21 1569937665717

Nem kell külföldre mennünk ahhoz, hogy a metró aluljáróban zenélő vagy éneklő embereket találjunk. Annak azonban nagyon kicsi az esélye, hogy ezeket az embereket egyszer felkarolja valaki, hogy megmutathassa tehetségét a nagyvilágnak.

1749985693001 6091060142001 6091053444001 vs

Az 52 éves Emily Zamourka-val azonban megtörtént az, amiről mások még csak álmodni is alig mernek. A nő egy Los Angeles-i metróállomáson kápráztatta el hangjával az utasokat, méghozzá Puccini Gianni Schicchi című operájának egyik áriájával.

maxresdefault 1

Később kiderült, hogy Emily az 1990-es évek elején érkezett Oroszországból Amerikába, klasszikus zenei végzettséggel. A nő zenetanárként kereste kenyerét mindaddig, amíg súlyos egészségügyi problémái merültek fel. A betegség költségei felemésztették minden vagyonát. Emily ezután kezdett az utcán zenélni. Kezdetben hegedült, de miután ellopták hangszerét, elvesztette otthonát is, így vált fedél nélkülivé.

Emily a rendőröknek köszönheti szerencséjét, akik felvették énekét a Normandia megállóban és feltették az egyik közösségi oldalra. Több ezren nézték meg a videót, ami azóta a Youtube-ra is felkerült.

Az álom ezután kezdett valóra válni. Joel Diamond lemezszerződést kínált fel Emily-nek.

„Klasszikus-EDM crossover slágert akar csinálni az aluljáró szopránjával” – mondta a neves lemezproducer. Emellett azt is elárulta, hogy az album a Paradise címet kapja majd és a Silver Blue Records-nál fog megjelenni, amelyet ő maga alapított.

Íme Emily néhány videója:

Ezek is érdekelhetnek