2022 november 28 hétfő
KezdőlapEmberekAmikor azt hiszed, hogy készen állsz a gyerekvállalásra... A sors azonban közbeszól

Amikor azt hiszed, hogy készen állsz a gyerekvállalásra… A sors azonban közbeszól

-

Mindenki életében fontos döntés, hogy mikor áll készen arra, hogy gyermeke legyen. Van, aki hamarabb, de van olyan is, aki csak későn szánja el magát. Nagyban befolyásol minket családunk, párunk és persze a környezetünk. Amennyiben több kisgyerekes ismerősünk van, előbb jöhet el a mi időnk is, hisz előbb-utóbb megirigyeljük majd a kicsik által nyújtott szeretetet és boldogságot. Azonban még a legmagabiztosabb döntés után is lehetnek kétségeink. Vajon jó szülők leszünk? Mindent jól fogunk majd csinálni? Vagy jön a kétségbeesés, miszerint képtelenek vagyunk rá.

Biztosan mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor úgy éreztük, hogy itt az ideje, hogy gyereket vállaljunk. Ekkor azonban mindig történik valami. Például látunk a boltban egy hisztiző csöppséget vagy egy síró csecsemőt, akit édesanyja képtelen megnyugtatni és mindjárt meg is gondoljuk magunkat. Otthon a számítógép előtt ülve vagy a telefonunkat babrálva is találkoztunk már olyan képekkel, történetekkel, amelyek eltántoríthatnak minket ettől a nemes feladattól.

Nos, természetesen senkit sem akarunk lebeszélni arról, hogy gyermeket vállaljon, egyáltalán nem ez a célunk. A következő fotók azonban hűen tükrözik, mi az, ami miatt könnyedén meggondolhatjuk magunkat a dolgot illetően.

Ezek is érdekelhetnek