2023 február 8 szerda
KezdőlapCelebAmikor elvált, 200 kg volt. Mára a volt férje megbánta, hogy elengedte...

Amikor elvált, 200 kg volt. Mára a volt férje megbánta, hogy elengedte…

-

Rosie mindig is modell szeretett volna lenni, de az alakja cseppet sem passzolt ehhez az ábrándhoz. Túl sokszor hallotta azt, hogy “Túl kövér vagy”. A férje is ezért hagyta el. Nézzétek meg most…

kep 2022 12 03 131138656
Amikor elvált, 200 kg volt. Mára a volt férje megbánta, hogy elengedte...

Amikor megfordult a fejében, hogy modell lesz, Rosie több mint 200 kg-ot nyomott. Igaz, hogy a divatvilágban dicsérték a lányt gyönyörű arcáért, de súlya miatt minden castingon törölték. Mindenhol, mindenki azt javasolta neki, hogy le kell fogynia. Az ügynökök megígérték, hogy akkor biztosan kap munkát. A lány hitt nekik.

A változás pillanata

Rosie történetéken fordulópontja a válás volt. 2009-ben elhagyta a férje. Összetört, de sikerült felállnia belőle. Végül úgy döntött, hogy részt vesz egy Miss America versenyen. Rosie plus size modellként kezdte karrierjét. Egyre híresebbé vált gyönyörű arca miatt.

De ez nem volt elég neki. Bár nagy súlya és nagy csípője egyre több támogatót kapott, a lány egyáltalán nem érezte jól magát. Úgy döntött, változtat valamit. Elkezdett egészségesebben étkezni, edzeni, sportolni. Egy év alatt több mint 100 kg-ot fogyott! Egy ilyen súlycsökkenés nem maradhatott észrevétlen.

kep 2022 12 03 131122664
Amikor elvált, 200 kg volt. Mára a volt férje megbánta, hogy elengedte...

A lány Instagram-fiókján jelentette be átalakulását. Köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak sikeréhez.

Előtte és utána… Hálás vagyok a szeretetért és támogatásért, amely a világ minden tájáról érkezik. Köszönöm, hogy megosztottad a történetemet, és köszönöm az összes üzenetedet. Fontos, hogy olyan döntéseket hozz, amelyek összhangban vannak az értékeiddel, és önszeretetből tedd, amit teszel… Sokkal több vagyok, mint a méretem! Büszke latin származású vagyok, aki inspirálni akar… Szeretnék változtatni ezen a világon, és azzal kezdem, hogy felelősséget vállalok az életemért.

Valóban bámulatos átalakulás

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek