2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészségAnett szégyell a saját lányával strandra menni. "Ujjal mutogatnak ránk" - Elképesztő...

Anett szégyell a saját lányával strandra menni. “Ujjal mutogatnak ránk” – Elképesztő történet egy anyáról és a lányáról…

-

Igazán az a fontos, ami belül van, de nem tagadhatjuk le, hogy a külső is sokat számít. Egyesek szerint csinosként sokkal könnyebb élni. Valamint mindenki csinos pasit és csajt szeretne maga mellé. Amikor valakiről beszélünk, akkor sokszor utalunk az alkatára. Csillió dolog van, amiért egy embernek komplexusai lehetnek. Gondoljunk csak arra, hogy számtalan túlsúlyos ember nem mer elmenni az edzőterembe, mert elhízott. Holott, annak a létesítménynek a célja az lenne, hogy ezen segítsen. Nem?

“Szégyellem, hogy az elhízott lányomat a strandon”

Anett szerető anya. Egy olyan anya, akit zavar, hogy a lánya túlsúlyos. Nem is szívesen szeret vele mutatkozni a strandon. Fél mások véleményétől. Megfogalmazta az aggodalmait egy levélben, melyet megosztunk Veletek.

“Biztosan kudarcot vallottam anyaként, mivel ilyen problémám van. De valahogy nem tudok megbékélni vele. A normális családok, jó időben a vízpartra mennek és jól érzik magukat. Én is figyelem a többieket, véleményezem őket. Nyilván ők is minket.”

“Évek óta kerülöm az ilyen helyzeteket. Nem csak a lányom részéről, hanem a magam részéről is. Nem hasonlít a vele egykorú lányokra. Kigúnyolják és ezzel engem is. “

“Egyesek szerint én vagyok a felelős az elhízásáért, de ez nem teljesen igaz. Számtalanszor próbáltam hatni rá, de tény és való, hogy sokat eszik. Ráadásul a génjeiben is ezt vitte tovább…”

“Persze nem dugom a fejem a homokba, csak rosszul esik. Voltunk orvosnál, aki szerint a hormonjaival nem stimmel valami. Én mindent megteszek, hogy egy kicsit lefogyjon, de egyelőre semmi eredménye. Egy elhízott tini lett belőle. Persze igyekszik, de egyikünknek sem könnyű.”

“Szégyellek megjelenni vele a strandon, mert nem akarom, hogy minket nézegessenek. Sokszor kaptunk már kellemetlen megjegyzéseket, melyektől napokig rossz kedve volt. És persze, nekem is. “

“Tudom, hogy a lányom és a saját gyerekem szégyellni a legrosszabb, amit egy anya tehet… Ettől függetlenül nagyon szeretem őt”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek