Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapTech & TudományAkkorára töltette a száját, hogy a lánya nem ismerte fel. "Sírt, amikor meglátott"

Akkorára töltette a száját, hogy a lánya nem ismerte fel. „Sírt, amikor meglátott”

-

A fiatal anyuka a saját bőrén tapasztalta meg, mivel jár, ha valaki szépészeti eljárásokon akar valaki spórolni. A 23 éves nő nem volt megelégedve az ajkaival és úgy döntött, hogy felturbóztatja… Most már bánja.

Elege volt a kinézetéből, ezért rátört a kísértés, hogy változtasson. Körülbelül 55 ezer forint értékben nyomatott töltőanyagot a szájába.

Maga az eljárás nagyon fájdalmas volt, de még rosszabb volt, mikor elhagyta a szalont. Az ajkai megdagadtak, égtek és repedeztek.

kep 2022 09 26 132028318

„Az ajkaim egy óra alatt akkorára nőttek, hogy azt hittem, mindjárt szétrepednek.”

A felső ajkam hatalmasra duzzadt, és az alsó ajkam is elérte az állam. A szám elképzelhetetlenül égett. Sírni akartam, mert még a nyakam, az állkapcsom és a torkom is fájt.

kep 2022 09 26 132119986

A nő felhívta a panaszaival a szalont és megpróbált segítséget kérni. Azt mondták neki, hogy ez a beavatkozás egyik reakciója. Néha előfordul, hogy nagyobbra duzzadnak, mint kellene. A szalon vezetője szerint ez egy allergiás reakció az érzéstelenítő krémre.

Édesanyám vigyázott a kislányomra, aki akkor még két éves volt. Amikor anyámhoz mentem vele, és beültettem a kocsiba, olyan furcsán nézett rám, mintha egyáltalán nem ismert volna meg. Egy idő után elsírta magát… A szívem megszakadt, így rájöttem, hogy azonnal meg kell szabadulnom ettől az egésztől, amit magammal tettem.

kep 2022 09 26 132531613

Kezemmel eltakart szájjal mentem orvoshoz. Amikor a recepciós megkérdezte, mi történt, már csak a számat kellett megmutatnom neki. Elborzadt, és azonnal orvoshoz irányított. Bevallotta, hogy nem ígéri, hogy rendbe tudják tenni. Le voltam sújtva. Nem tudtam elképzelni, hogy ilyen állapotban kell tovább élnem.

kep 2022 09 26 132541151

Mindig fennáll annak a veszélye, hogy allergiás reakciót válthat ki a bőr a töltőanyagra. Lehet, hogy egyszer megtörténik, és soha többé nem. A kezelés megkezdése előtt mindig bizonyosodjunk meg arról, hogy erről a paciens ezzel tisztában van. Kell egy beleegyező nyilatkozat is.

A fiatal anyuka egy 7 órás műtéten kellett átessen, hogy újra normálisan nézzen ki. Megérte?!