2022 december 9 péntek
KezdőlapEmberekAnya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik...

Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

-

“Nézd meg az anyját, vedd el a lányát” – hallottuk már ugye? Hát mostani cikkünk szereplői esetén nem biztos, hogy találó lenne ez a kis megjegyzés. Egyrészt első blikkre nehéz eldönteni, hogy melyik melyik, ráadásul még annak tudatában sem lenne egyszerű a döntés.

A 21 éves lányára kísértetiesen hasonlító anyuka lerántotta a leplet a szerelmi életéről – beleértve a dupla randevúzást is a lányával.

A 44 éves kaliforniai Joleen Diaz fiatalos tündöklését a régimódi, tiszta életmódjának köszönheti. A fiatalabb férfiak sem tudnak neki ellenállni. Teljesen érthető.

Joleen Diaz (44) szinte teljesen megegyezik a lányával, a 21 éves Meilanival. Együtt járnak pasizni.

A korral dacoló anyukáért rajonganak a fiatal férfiak is. A nőnek egyébként 565.000 követője van instagramon.

A randevúzás egyébként messze nem olyan egyszerű. Az emberek folyamatosan jelentik őt a közösségi oldalakon, mert nem hiszik el, hogy 44 éves és “kamu” profilnak gondolják.

A Guamból származó középiskolai tanár és kismama 14 évvel ezelőtt elvált exétől és Kaliforniába költözött.

Joleen-t folyamatosan randizni hívják. Legtöbbször nála jóval fiatalabb férfiak.

“Ha fiatalabb férfiak hívnak el randevúzni, azt ugyanolyan hízelgőnek találom, mint a velem egykorú vagy idősebb férfiak esetében.”

Az anyukát egyébként nem feltétlenül érdekli az életkor, ami a pasikat illeti. De úgy véli, hogy ha korban inkább a lányához illene, akkor nem kezd vele.

“Soha nem gondolnék arra, hogy olyasvalakivel randizzak, aki olyan fiatal, hogy inkább a lányomhoz illene.”

Joleen és Meilani olyan közel állnak egymáshoz, hogy ha mindketten kapcsolatban vannak, a 23 év korkülönbség ellenére is szívesen mennek duplarandira.

“Gyakran megyünk közösen moziba, bowlingozni, kirándulni, strandra. Meilani gyakran kéri a tanácsomat a pasikkal kapcsolatban.”

„Örülök, hogy bízik bennem és az általam adott tanácsokban, úgy érzem, kiegyensúlyozott a randevúzások terén, és örülök, hogy a tapasztalataim segíthetnek rajta.”

Az anya hozzátette: „Jómagam az ambiciózus, motivált férfiak felé vonzódom, olyanok felé, akik magabiztosak, pozitívan gondolkodnak és jól tudnak kommunikálni.”

„Egyformán hozzá kell tudniuk járulniuk, mind anyagilag, mind érzelmileg a kapcsolathoz, és szeretniük kell a kutyákat, mivel nekem van egy golden retrieverem.”

„Szeretniük kell a szabadban lenni és a fizikai aktivitást is.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek