2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberek"Anyám és a volt vőlegényem jegyben járnak - Most egy fedél alatt...

“Anyám és a volt vőlegényem jegyben járnak – Most egy fedél alatt kell velük élnem. Ez olyan megalázó”

-

Az interneten sok olyan cikkre bukkanhat az ember, ami képes meglepni. Olvashattunk már óriási korkülönbséggel együtt élő párokról, rejtélyes betegségekről, különleges képességű személyekről és még sorolhatnánk. A mai cikkünk sem kivétel ez alól, ugyanis ez az eset is elég ritkán fordul elő. A meghökkentő esetet egy bizonyos Marisa mesélte el saját TikTok oldalán. A videóban hallható, ahogy a lány teljesen ki van borulva, mert kiderült, hogy anyja a volt vőlegényével jár jegyben.

A videót eddig több, mint két millióan tekintették meg, s ez a szám napról-napra emelkedik. Több ember is értetlenkedve állt a dolog előtt, és ezt kommentek formájában is kifejezték.

“Várj… ki megy feleségül a volt vőlegényedhez?”

Ezt követően fogta Eminem – My Mom dalát és a videó alá vágta. Ezzel egyértelmű választ adva arra, hogy mi történik. A történetet 4 kisebb videóban mesélte el, mivel 60 másodperc nem volt elegendő arra, hogy elmesélje hogyan kötött ki édesanyja a volt párja mellett.

“Hogy tisztázzam, a volt vőlegényem annyi idős mint én. Egy gimibe jártunk és pár hónappal később hozzánk költözött, mivel addigra már egy pár voltunk.” – mondta Marisa.

Így éltek egy fedél alatt Marisa anyjával és mostohaapjával. Exe a harmadik évfordulójukon megkérdezte Marisa mostohaapját, hogy beleegyezik-e abba, hogy elvegye őt. Esküvő azonban nem lett az eljegyzésből, mivel Marisa akkor még csak 18 éves volt és nem akart még komolyabban elköteleződni, így szakított a fiúval.

Miután az ex kiköltözött megtudta, hogy anyja és ő hónapokon át együtt lógtak és találkozgattak.

“Megkérdeztem anyámtól, hogy miért beszél még mindig a volt barátommal és, ami még fontosabb miért lógnak együtt. Ez furcsa.”

Az anyja erre azt felelte: “Olyan mintha a fiam lenne. ha vele akarok lógni, akkor vele fogok, mindegy mit mondasz. Te hoztad őt az életembe, de ez nem jelenti azt, hogy el is viheted onnan.”

Marisa többször kérlelte anyját, hogy hagyja abba ezt a furcsa viselkedést, és ne találkozzon többet a volt párjával, mivel kényelmetlenül érzi magát. Végül 2019-ben megtört a jég és az anyja elismerte, hogy többet érez a fiú iránt, és valójában már egy ideje randizgatnak.

Marisa ezek után egy évig nem beszélt sem az anyjával, sem a volt vőlegényével. Miután Marisa teherbe esett egy másik fiútól, akivel időközben szakított visszaköltözött anyhájoz, ahol egy fedél alatt kellett élnie volt vőlegényével.

A kommentelők teljesen ki voltak akadva, hogy tehetett ilyet az anyja. Mintha valami rossz álom lenne, amiből az ember nem tud felébredni.

Ti ismertek olyat, aki hasonlóképp járt?

Ezek is érdekelhetnek