2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberekAnyatejből készít ékszert a 37 éves nő - Már most kapkodnak utána...

Anyatejből készít ékszert a 37 éves nő – Már most kapkodnak utána a kismamák

-

Egy 37 éves édesanya anyatejből kezdett ékszereket készíteni. Az ötlet úgy jött, hogy valami egyedivel és széppel akarta megünnepelni, saját szoptatási eredményeit. Lauren Devine olyan kolosszális ötlettel állt elő, ami azonnal elnyerte a nők tetszését.

A skóciai Dalkeithben élő kétgyermekes édesanya eleinte csak magának csinált ékszereket, majd rájött, hogy az az ötlet még talán nyereséges is lehet. Ennek köszönhetően hozta létre.

KIZÁRÓLAG: Lauren Devine, 37 éves, a skóciai Midlothian-i Dalkeith-ből elmondta, hogy Boob Bling nem fog elrontani egy szuper titkos “őrült tudós” formula miatt, amely megőrzi az anyatejet Boob Bling vállalkozását.

Lauran összeállt Victoria Bradleyvel, hogy kifejlessze az úgynevezett anyatejgyöngyöket az anyukák számára.

A cég nem rég kezdte el értékesíteni a különleges eljárás szerint készült “anyatejgyöngyöket”. Victoria az őrült tudományos laboratóriumi” konyhájában fejlesztette ki az ominózus titkos formulát.

Lauren egy magazinnal azt nyilatkozta, hogy az anyatej ezzel az eljárással képes megmaradni. De nem úgy kell elképzelni, mint egy üreges medált, amiben ide-oda lötyög a tej, hanem szó szerint megszilárdítják.

“Elkészítem az anyatejgyöngyöt, majd beleteszem az ékszerbe. Az emberek reakciói pedig egyszerűen fantasztikusak voltak. Gyakran kapunk megrendeléseket szoptató nők férjeitől és partnereitől, hogy ők is megünnepeljék milyen csodálatosak és erősek.”

Az ékszerek és egyéb emléktárgyak létrehozásával foglalkozó másik vállalkozás, akkor kereste fel Laurent mikor annak főnökasszonya szintén szoptatott.

“Én összesen négy évig szoptattam a gyerekeimet. Nem mondom, hogy könnyű volt. A nap 24 órájában éjjel-nappal szolgálatban voltam, és ez nem olyan dolog, amit az éjszaka közepén a párunkra lehet sózni.”

Lauren úgy érezte megérdemel emiatt valami szépet, amivel megünnepelheti az elért sikereit, de semmi olyat nem talált, ami tükrözte volna ízlését. Egy véletlennek köszönhetően találkozott Victoriaval, aki szintén anyatej-ékszerek fejlesztésén dolgozott.

Miután rátaláltak egymásra létrehoztak egy saját Facebook oldalt.

“Mindketten meséltünk az ékszereket iránt érzett szeretetünkről valamint arról, hogy szoptatós anyukák vagyunk. Ennek a kooperációnak köszönhetően indult el a Boob Bling cég.”

Victoria akkoriban szülési szabadságon volt, ezért minden szabadidejét a szuper titkos tápszer megalkotására fordította. Megpróbálta megkeresni az az eljárást, mellyel hosszú ideig meg lehet őrizni az anyatejet.

“A konyhája olyan volt, mint egy őrült tudós laboratóriuma. Miután mindent rendben találtunk, megnyitottunk és útjára engedtük a Boob Blinget. A név egyébként tökéletesen tükrözi és képviseli a termékeket.” – folytatta Lauren.

Jelenleg havi 20 megrendelést kapnak. Az üzletasszonyok arra kérik a kismamákat, hogy küldjenek nekik öt milliliter anyatejet, hogy lehetővé tegyék nekik a termékeik elkészítését.

Miután megkapják a tejet Lauren pépesíti, majd berakja a hűtőbe és várja, hogy két hét alatt kikristályosodjon. Amint ez megtörténik fogja, porrá zúzza és elkészíti a “gyöngyöt.”

Minden egyes darab elkészítése közel két hetet vesz igénybe és közel 75 ezer forintban kerül.

Ezek is érdekelhetnek