2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebApró bikiniben állt kamera elé a luxusfeleség - "Már nem félek megmutatni...

Apró bikiniben állt kamera elé a luxusfeleség – “Már nem félek megmutatni magamat”

-

Polgár Tünde azon embereknek lehet ismerős, akik nézték a Viasat 3-on “A feleségek luxuskivitelben” című reality műsort. Az első évadban ugyan még nem szerepelt, de a 2018-as második évadban már megismerhette őt a nagyközönség. Árpáddal, a férjével elég nagy lábon élnek és ha tehetnék egy palotában tengetnék mindennapjaikat. Az egyik epizódban férjével kerestek születésnapi ajándékot fiuknak, és úgy döntöttek, hogy egy karóra tökéletes ajándék lesz a 18. születésnapjára. Persze ők nem holmi 100-200 ezres órát választottak neki, hanem több milliósat. De volt egy határ amin felül már nem mentek, hiszen első órának ez pont tökéletesnek ítélték.

Tündét a sorozat egésze alatt nem lehetett látni bikiniben még akkor sem, ha épp medencés bulit tartottak. Mint kiderült ennek az volt az oka, hogy nincs megelégedve önmagával. A koronavírus ideje alatt elmondása szerint felszaladt rá pár kiló, mivel a karantén alatt egyáltalán nem sportolt és nem mozgott.

Most úgy döntött, hogy megoszt pár képet magáról fürdőruhában, és mondjon bárki bármit, már nem érdekli, hogy néz ki.

“I don’t care- I love it! Már nem félek-megmutatni a testem, elfogadni önmagam! Meg nem emeltem a fenekem mozogni a Covid alatt, -nem vagyok rá büszke -így picit szétfolytam és növesztettem úszógumit is. Így maradt az anyutest. De nem fogok emiatt görcsölni-kiélvezem a nyár minden pillanatát! Ha nem insta-kompatibilis a testem-egye fene! Koncentrálj a mosolyomra! Vagy lapozz tovább! Arra bátorítok minden nőt, hogy tanulja meg szeretni önmagàt! Ilyen vagyok Én -egy szál mosolyban, anyutestben-de boldogan! És a hangsúly az utolsón van! Ez a kép számomra egy végtelen boldog pillanat memoàrja!” – állt Instagramos bejegyzésében.

Tünde ezzel a megmozdulásával azokat a nőket szeretné bátorítani, akik hasonlóan nincsenek megelégedve magukkal. Szerinted is olyan borzalmas a luxusfeleség fürdőruhában, mint ahogy ő beállítja?

Ezek is érdekelhetnek