2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebAugusztus 13-án helyezik végső nyugalomra Borsos Olivér, egykori teniszezőt

Augusztus 13-án helyezik végső nyugalomra Borsos Olivér, egykori teniszezőt

-

Borsos Olivér július 26-án hajnalban szenvedett súlyos fejsérülést és nyakcsigolya-törést. Nem egészen egy héttel később elhunyt. A hírt édesapja erősítette meg.

Borsos korábban teniszezett, aztán edzőként tevékenykedett, továbbá sportpszichológusként is dolgozott. A 29 esztendős fiatalember Tihanyban szenvedett súlyos balesetet, méghozzá Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel lakodalmát követően. Olivér az esküvő végéhez közeledvén vissza szeretett volna vonulni szobájába, ám a kulcsot a lagzi helyszínén felejtette. Mivel nem akarta kint tölteni az éjszakát, úgy döntött, hogy felmászik első emeleti szobájába.

Ezzel azonban, meghozta élete legrosszabb és egyben utolsó döntését. Merészsége tragédiába fulladt. Olivér lezuhant és súlyos sérüléseket szenvedett. Bár a mentők percek alatt a helyszínre értek, feje és csigolyái olyan mértékben károsodtak, hogy az orvosok semmi esélyét nem látták annak, hogy a fiatalember felgyógyul.

Halálhírét Olivér édesapja, Borsos Attila jelentette be július 30-án, csütörtökön este.

Borsos Olivért 2020. augusztus 13-án, csütörtökön búcsúztatják a Farkasréti temetőben. A család közleményben tudatta Olivér temetésének napját és időpontját. Azt írták, 14 órára a ravatalozóba várják azokat, akik tisztelték és szerették fiukat és végső búcsút szeretnének venni tőle.

Ezek is érdekelhetnek