2022 december 2 péntek
KezdőlapTörténetekAz amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő...

Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

-

Egy fiatal nő szívmelengető történetet osztott meg a Twitteren. Lauren Cortez ugyanannál az orvosnál szült, akinél ő született huszonöt évvel ezelőtt, pontosan 1995. március 23-án. Lauren az Amerikai Egyesült Államokban a Texas államban található San Antonióban látta meg a napvilágot.

Születése után huszonöt évvel, vagyis 2020. július 26-án Lauren életet adott gyermekének, ráadásul ugyanabban a kórházban, ahol ő maga is született, illetve ugyanannál az orvosnál, akinél édesanyja is szülte őt.

Dr. Bryan Cox harminchárom éve van a pályán és ez idő alatt több, mint ötezer babát segített a világra. Továbbá, nem ez az első az eset, hogy az anyuka és babája is nála született meg.

“Mostanában minden, 33 évesnél fiatalabb páciensemtől megkérdezem, hogy ‘nálam születtél?’. Hétből egy rá is vágja, hogy igen” – meséli Cox.

A fiatal nő elárulta, hogy egyáltalán nem csodálkozik ezen, ugyanis Dr. Cox valóban törődik betegeivel, pácienseivel. A doki is elmondta, nem véletlenül választotta ezt a pályát, hiszen szülés-nőgyógyászként sokkal több öröm éri, mint tragédia. A kismamákkal együtt éli meg a boldog pillanatokat, az pedig különösen hálás feladat, hogy segíthet nekik a szülés során.

Lauren azért volt még különlegesebb számára, mert már édesanyját is kedvelte, látta felnőni a kislányát és a 25 éves nő terhességét is végig kísérte.

Amint Lauren világra hozta kisfiát, a doki énekelni kezdte a Boldog Szülinapot! című dalt a kis Logannak, köszöntve ezzel őt a világban. Dr. Cox ugyanezt tette huszonöt évvel ezelőtt, amikor Lauren született. A fiatal nő édesanyja megfertőződött a koronavírussal, így nem lehetett lányával a kórházban, de a lelkére kötötte, hogy készítsen közös képet az orvossal, hasonlóképp, ahogy akkoriban vele tették.

“Nagyon különleges pillanat volt, mindannyian imádtuk. Alig várom, hogy egy nap majd Logannek is elmesélhessem ezt a történetet” – tette hozzá az újdonsült anyuka.

A meglepetések sora azonban, itt még nem ért véget. Kiderült, hogy a két család távolról ugyan, de rokonságban vannak. Dr. Cox felesége távoli unokatestvére Lauren kisfiának, a baba apai ágáról.

Ez mindkét családnak újdonság volt, megdöbbenve eszméltek rá az izgalmas tényre. Az orvos felesége jó barátja Lauren apósának, a doki pedig a fiatal nővel és édesanyjával ápol jó baráti viszonyt. Szóval, eddig is közel érezték magukat egymáshoz, ez a hír pedig, még különlegesebbé tette kapcsolatukat és persze ezt a szívmelengető történetet is.

Ezek is érdekelhetnek