KezdőlapEmberekAz anya árvaházba adta gyermekeit - Az ok felháborító

Az anya árvaházba adta gyermekeit – Az ok felháborító

-

Egy anya árvaházba küldte gyermekeit, mert azok nem hallgattak rá, ahogy ő fogalmazott, “nem voltak normálisak”. A nő most egyik fiát szeretné visszakapni, de a gyerekek nem akarnak visszamenni anyjukhoz. Azt mondják, jobban járnak, ha az állami intézményben maradnak.

Małgorzata asszony egy háromgyermekes anya, akinek csemetéi 14,16 és 18 évesek. A nő utólag azt is elárulta, hogy korábban nem akart anya lenni, most pedig már szeretne, de csak akkor, ha gyermeki “normálisak”. Ám a gyerekeknek teljesen más elképzelései vannak arról, milyen is egy édesanya. Beszámolóikból kiderült ugyanis, hogy a nő viselkedése messze állt egy anyáétól, arról már nem is beszélve, hogy rendszeresen meg is verte őket.

Egyikük elmondta, anyjuk rongyként kezelte őket. Ám az asszony érzelmileg is bántotta őket, soha nem kaptak tőle dicséretet és csak szidalmazta gyermekeit.

Małgorzata egy időre elutazott Németországba, ahol munkát vállalt, gyermekeit pedig addig édesanyjára bízta. Az asszony azonban hazatért, miután egyik fia bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. A vallomás nagy áttörést jelentett, ugyanis a helyzet tragikusra fordult.

“Csak azt mondtam, hogy meleg vagyok. A reakció szörnyű volt. Sírás és sértés. De a nagymamám zavart a legjobban. Megijesztett, hogy nem akar egy meleggel egy fedél alatt élni. Azt mondta, hogy menjek el” – emlékezett vissza a fiú.

Az édesanya reakciójára azonban senki sem számított volna. Varsóba ment gyermekével, ahol találkozott egy férfival. A férfi harminc évvel idősebb volt, mint a fia, de nem ez volt a legnagyobb baj. A nő pénzt kapott a férfitól azért, hogy fiával kapcsolatot létesíthessen. A tinédzser egy hónapot élt a férfival. Az otthon maradt két gyermek pedig semmit nem kapott anyjától, aki minden pénzét magára költötte és egyáltalán nem érdekelte, hogy gyermekei éheznek és nincs hol lakniuk.

A gyerekek apja azt állította, hogy nem tudja magához venni őket. Jelenleg szociális munkások gondoskodnak a gyerekekről. Małgorzata asszony most a legkisebb fiát szeretné visszakapni, de a nőt nem engedték be az árvaházba. Azt mondták neki, feleslegesen tért haza külföldről, ugyanis gyermekei sokkal jobban érzik magukat nélküle. A nő anyja sem hajlandó nevelni a gyerekeket, mert nem szeretné, ha unokája mássága miatt ujjal mutogatnának rá.

Elképesztő család! Felháborító! Ti mit gondoltok?

Ezeket is olvasd el

Ritka betegséggel született a lány. Az emberek nem merik megérinteni sem,...

Számtalan szörnyű betegség van a világon. Sokról szinte fogalmunk sincs. Legtöbben a ráktól félünk a leginkább, de ha egy picit körülnézünk a világban, akkor...