2022 július 4 hétfő
KezdőlapEmberekAz anya nem tudta megkülönböztetni ikerbabáit, ezért egyikükre tetoválást készíttetett

Az anya nem tudta megkülönböztetni ikerbabáit, ezért egyikükre tetoválást készíttetett

-

Egy nő életében a legnagyobb áldás a gyermek, arról már nem is beszélve, ha egyszerre két csöppséggel gyarapodik a család. Jogosan kérdezhetjük, hogy honnan tudják a szülők, melyik gyermek melyik? Főleg még babakorban, amikor teljesen egyformák. Egy anya azonban különös megoldást talált a problémára.

Tetoválást készíttetett egyik kisbabájára, hogy meg tudja különböztetni őket. Anyósa azonban teljesen kiakadt menye tettén. Az édesanya saját maga osztotta meg történetét az egyik közösségi oldalon, amelyben leginkább anyósa álláspontját helyezte a középpontba.

Az egypetéjű ikrek, Jack és Sam nem meglepő módon egyformák voltak, így szüleiknek nagy nehézséget okozott megkülönböztetni újszülött babáikat. Sem az anya, sem pedig az apa nem tudta melyik gyermek melyik, pedig rendkívül fontos lett volna, hogy ne keverjék össze őket. Ennek oka pedig az volt, hogy Jack egy olyan betegségben szenved, ami miatt minden héten egyszer injekciót kell kapnia.

Egyszer az anyós adta be az oltást a kicsinek, de sajnos nem Jack-nek. A kisfiút kórházba vitték, de szerencsére semmi baja nem lett. A szülőkben felmerült a kérdés, hogy mi történik, ha újra így járnak, de nem észlelik időben a bajt? A gyermekorvos meglepő javaslattal állt elő. Mivel a szülőknek nem volt jobb ötletük, így megfogadták a tanácsot. Az orvos úgy vélte, ha egy apró tetoválást készíttetnek, azzal elkerülhetik, hogy ismét Sam kapja a Jack-nek járó injekciót. A férj édesanyja ellenezte a szülők döntését és hatalmas vita alakult ki köztük emiatt.

Természetesen nem arról van szó, hogy televarratták a kicsi testét, mindössze egyetlen apró pontot csináltattak Jack fülcimpájára. Mindössze néhány másodperc volt az egész és mindezt érzéstelenítéssel végezték el. Az anyós nem értett egyet a döntéssel, ezért az anya megkérte őt, hogy keresse meg a tetoválást a gyermeken. Miután a nő húsz percig hiába kereste a “jelet”, megmutatták neki az apró pontot, amit egyébként az anyós anyajegynek hitt.

A nő véleménye még az alig látható tetoválás ellenére sem változott meg, mert nem tudta elfogadni, hogy unokájának kitették ennek. A hozzászólok azonban egyöntetűen azt írták, hogy a szülők jól döntöttek, hiszen egészségügyi ok állt a háttérben. Az édesanya azt is hozzátette, hogy a kis pont néhány év alatt el is tűnik majd, ami nem fog gondot okozni, ugyanis ahogy a gyerekek nőnek, látható lesz a különbség még az ikrek esetében is. Ez pedig azt jelenti, hogy nem kell újabb pöttyöt tetováltatni Jack-re.

Ezek is érdekelhetnek