2022 július 6 szerda
KezdőlapTech & TudományAz anya rémültem rohant a sürgősségire, mert a kisfiának egy lyukat fedezett...

Az anya rémültem rohant a sürgősségire, mert a kisfiának egy lyukat fedezett fel a szájába. Ennyire kínos szituációra azonban nem számított

-

A rémült anya a sürgősségire rohant a babájával, mert úgy gondolta, hogy egy lyuk van szájpadlásán. Pánikba esett, azonban hála az égnek a legrosszabb dolog, ami történt az egy kis szégyenérzet.

Minden szülő pontosan tudja, hogy folyamatosan szemmel kell tartania a gyermekét. A 24 éves BEcky Stielsnek már három gyereke van, tehát tapasztalt anyukának számít.

Amikor Becky a fia pelenkáját cserélte, elborzadt a látottakon. Felfedezett egy “lyukat” a baba szájpadlásán. Amikor megpróbálta megérinteni a gyerek hangosan felsírt. Olyan rémisztő látvány volt, hogy azonnal riadót fújt és irány a kórház.

Az út 30 percig tartott. Ez idő alatt folyamatosan telefonálgatott és tájékoztatta a szeretteit a szörnyű felfedezésről. Ez volt élete leghosszabb fél órája.

“Remegtem és izzadtam, miközben a könnyeimmel küszködtem.” – emlékezett vissza a pánikba esett anyuka.

Végül megérkeztek a kórház sürgősségi osztályára, ahol nagy meglepetés várt rá.

Amikor az egyik kórházi dolgozó Becky-t és a fiát egy másik osztályra akarta irányítani, az egyik arra járó nővér felajánlotta, hogy gyorsan megvizsgálja a babát. Előkapott egy kis zseblámpát és belenézett a fiú szájába. Csendben tanulmányozta a szájpadlását és körülbelül 30 másodperc alatt rájött, hogy mi is történt valójában.

A pánikba esett Becky megvárta az ítéletet. Az ápolónő elmondta neki, hogy a fiú szájpadlásában rejlő titkoztatos “lyuk” …egy matrica. De ez egyáltalán nem nyugtatta meg az anyát. Egészen addig ragaszkodott az állításához, míg a nővér ki nem húzta a matricát a gyerek szájából.

Nyilvánvalóan a fiú megnyalt valamit, és arról a tárgyról került a szájába a matrica.

“Nevettem, remegtem és borzasztóan zavarban voltam. Mondtam is nővérnek, hogy rettentő bunkónak érzem magam…” – mesélte az anyuka.

A nővér persze megértően reagált. Kijelentette, hogy még soha nem gyógyított meg szájpadhasadékot a sürgősségi osztály ajtajánál.

Beckynél keveredett az öröm és a zavartság. Ráadásul várta még egy kihívás is. Magyarázkodnia kellett a családtagjainak, akiknél riadót fújt telefonon. Töredelmesen beismerte, hogy tévedett.

Egy biztos! Becky tényleg odafigyel a gyerekeire és példás anyaként viselkedett.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek