Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapEgészségAz anya úgy döntött, hogy elveteti az egyik ikertestvért... Szörnyű hiba történt...

Az anya úgy döntött, hogy elveteti az egyik ikertestvért… Szörnyű hiba történt az eljárás során…

-

Szörnyű hiba történt az egyik kórházban. 

Nehéz döntés

Ikreket várt egy nő, aki szeretne névtelen maradni. Nevezzük Viktóriának. Viktória rutinvizsgálata során kiderült, hogy az egyik gyereknek veleszületett szívhibája van. Az orvosok közölték vele, hogy ha a baba túl is éli, műtétek sorozatára lesz szüksége. Nem mellesleg az egészséges iker élete is veszélybe kerülhet. A várandós nőnek nehéz döntést kellett meghoznia, de követte az orvos tanácsát, és úgy döntött, elveteti a beteg gyermeket.

kep 2022 06 25 141956332

Abortusz

Az eljárás előtt részletes vizsgálatokat végeztek. Ultrahangos vizsgálatok sorával térképezték fel a mama pocakját. Az anyuka hatalmas szívfájdalommal, de belevágott a dologba. Arra számított, hogy elveszít egy gyermeket, de biztosítja a testvére egészséges fejlődését. Történt azonban egy végzetes hiba. Az orvosok a halálos gyógyszert az egészséges gyermeknek adták be. Amint erre fény derült, azonnal megkezdték a császármetszést.

kep 2022 06 25 141614818

Sajnos rossz gyermek életét oltották ki. A babáért három órán keresztül harcoltak az orvosok. Sajnos a veleszületett szívhibás gyermek is meghalt a császármetszés során. A kórház nem tudja megmagyarázni, hogyan történhetett ekkora hiba. A kórház szóvivője elnézést kért az esetért, és biztosította, hogy vizsgálatot indítottak.

Kórházunk megerősítette a nyugtalanító klinikai balesetet. Ez egy szörnyű tragédia, és a képviselők nagyon sajnálják a beteget és családját az elszenvedett veszteség miatt.

kep 2022 06 25 141749828

Az anyuka kétségbeesett:

Kórházba mentem két gyerekkel, de most nincs egy sem. A beteg gyermek eltávolításának puszta gondolata is elképzelhetetlen fájdalom volt, és most a másik kisfiam is meghalt…

kep 2022 06 25 141853779

Előfordulhatnak hasonló esetek, de semmilyen jogi következmény nem csillapíthatja az anya fájdalmát, vagy fordíthatja vissza a történteket…