2022 május 23 hétfő
KezdőlapEmberekA katona apuka 270 kis jegyzetet hagyott lányának, mielőtt kiküldetésre ment

A katona apuka 270 kis jegyzetet hagyott lányának, mielőtt kiküldetésre ment

-

Az Afganisztánba küldött hadsereg egyik katonája még kiküldetése előtt gondoskodott arról, hogy kislánya tudja, nem felejti el és mindennap gondol rá. Az édesapa 270 napra való üzenetet hagyott neki az uzsonnás dobozához. A törzsőrmester, Philip Gray hétéves kislányának, Rosie-nak írt 270 darab jegyzetet, mielőtt 2019. október 7-én elhagyta volna a New York-i Fort Drumot. Üzeneteit felesége, Kristen csempészte bele Rosie uzsonnás dobozaiba. Mindennap egyet.

“A férjem olyan üzeneteket hagyott a lányunknak, mint “Te vagy a legszuperebb lány” vagy “Mosolyogj, hogy mindenki más is mosolyogjon” vagy éppen csak annyit, hogy “Jó reggelt Amerika”. Az apa minden egyes napra dicsérő üzeneteket írt lányának. Rosie önbizalma is erősödött ezzel, hiszen Philip többek között okosnak, szorgalmasnak és szépnek titulálta őt.

Kristen férje kérésére minden reggel, amikor elkészítette Rosie ebédjét vagy uzsonnáját, beletette Philip jegyzeteit a kislány ételdobozába. Az elmaradt ünnepek ábrázolása céljából pedig hóembert vagy sütőtököt tartalmaztak az apa üzenetei.

A katona apuka végül 2020. augusztus 8-án érkezett haza, méghozzá három nappal kislánya, Rosie születésnapja előtt.

Philip elmesélte, hogy bár már otthon van, a lánya mégis azt kérdezgeti tőle, hogy hagy-e neki üzeneteket, mint akkor, mikor távol voltak egymástól. “Ha ezt szeretnéd, akkor hagyok” – mondta neki az édesapa.

“Nagyon érzelmes időszakon vagyok túl” – mondta Philip. “Hiányzott az összes ünnep. Szerencsére ez az idő alig egy év volt, így nem kellett kihagynom a születésnapokat sem.”

Ezek is érdekelhetnek