2022 május 22 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekAz április végi szuperhold megnyitja az energiahullám kapuit - Pozitív változásokat következnek

Az április végi szuperhold megnyitja az energiahullám kapuit – Pozitív változásokat következnek

-

A szuperhold különleges jelenség, így életünkben is nagy fordulatokat hoz. Újra kezdhetünk mindent, tiszta lappal indulhatunk, ami valljuk be, a járvány után több, mint egy évvel már éppen időszerű. Nagy nehézségeken kellett keresztül mennünk, mostantól viszont pozitív változások következnek.

A szuperhold ereje emlékeztet minket arra, hogy kapcsolatba lépjünk a fényes oldalunkkal és felhasználjuk a hold mágneses erejét. Meg kell szabadulnunk attól, ami hátráltat minket, ami visszatart és az is fontos, hogy az intuíciónkra hangolódjunk. Új fejezetet nyithatunk az életünkben, ugyanis a szuperhold megnyitja számunkra az energiahullám kapuit.

Ez az energia feltölt és aktivál minket, ami által felkészülhetünk arra, hogy új szakaszba lépjünk. Ilyen energiahullámmal eddig nem találkoztunk, ugyanis most sokkal magasabb rezgésű lesz, mint eddig bármikor. Feltárja az új lehetőségeket és magasabb tudatosság felé vezet minket.

A folyamat során átértékelhetjük az életünket, ráeszmélünk, mit kell elengednünk, ugyanis ezek a dolgok leszívják az energiánkat. Azt is felismerjük, melyik irányba tereljük az energiahullámot, mivel a szuperhold megvilágítja előttünk a dolgokat. Minden kérdésünkre választ kaphatunk és azt is tudni fogjuk, mit kell megváltoztatnunk. Itt az ideje, hogy megtanuljunk azokra a dolgokra is energiát fordítani, amik örömöt okoznak, amik feltöltenek és velünk egy rezegnek. Most minden megváltozhat, életünk hatalmas fordulatot vehet, ha mi is úgy akarjuk.

Kos

A telihold a Szűz jegyében van, ez pedig azt jelenti, hogy erőteljes energiaáramlás van, ami feszültté tehet téged, ha engedsz neki teret. Tisztáznod kell azokat a problémákat, amik nyomasztanak és pontot kell tenned a végükre, mert enélkül nem kezdhetsz tiszta lapot.

Bika

Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számodra, rengeteg nehézséggel kellett megküzdened. Szerencsére vannak, akik szeretnek, akik támogatnak és segítenek neked a küzdelmek lefolytatásában. Most átérzed ezt és igyekszel viszonozni a sok szeretetet és kitatást, amit szeretteid, barátaid adtak neked.

Ikrek

Szépen lassan haladsz a céljaid elérése felé, magabiztos és határozott vagy. Semmilyen akadály, kitérő nem terelhet le a kijelölt utadról, hiszen kitartó és szívós vagy. A szuperhold újabb erőt ad neked a további lépésekhez, amik ugyan komoly harcokat jelentenek, de finom eszközökkel megvívhatod ezeket anélkül, hogy bárki vagy bármi megsérülne.

Rák

A szuperhold elnevezése ugyan rózsaszín, valójában égi kísérőnk színe ugyanolyan lesz, mint eddig bármikor. Ám a megszokottnál nagyobb lesz és jóval fényesebben ragyog. Ennek köszönhetően felkavaró beszélgetésben lehet részed, ami először rosszul érint, aztán rájössz, számos lehetőség rejlik benne. Most olyan felfedezéseket teszel, amiknek köszönhetően tudni fogod, mit kell tenned és amelyek nagyban hozzájárulnak a sikeres jövődhöz.

Oroszlán

Rossz érzések kerítenek hatalmukba, ugyanis úgy érzed, valaki becsapott. Fontos tisztáznod a dolgot, mert nem biztos, hogy szándékosságól van szó. A félreértés könnyen elsimítható és kapcsolatotok sem sínyli meg. A beszélgetés után tisztábban látsz majd mindent és olyan kérdésekre kapsz választ, amik régóta nyomasztanak.

Szűz

Ez a bolygóállás, a szuperhold nagy hatással lesz rád, ugyanis kicsit feszültté tehet. Ám ez ebben az esetben nem rossz dolog, mert olyan változásokat jelez, amik a fejlődésedet segítik. Újra megtalálhatod önmagad, harmóniára, belső békére lelhetsz, amik segítenek majd a jövőd alakításában.

Mérleg

A szuperhold egy kicsit kibillent majd a nyugalmadból, de ez nem baj, mert egy kicsit felpezsdíti az életed. Ne fitoktasd az erődet, mert a dolgok a visszájukra sülhetnek el. Ne kapj bele mindenbe, ne kezdj különféle játszmákba. Most erősnek kell lenned, ugyanis valaki bele akar rángatni valamibe. Ha így teszel, olyan jövőd lehet, amiről mindig is álmodtál.

Skorpió

Végre megtanulod kívülről látni magad, ami nagy előnyödre válik. Túl sokat aggódtál az elmúlt időszakban, de most kiderül, aggodalmaid alaptalanok voltak. Ha szerelmes vagy, érzéseid felerősödnek, szeretnéd minél közelebb tudni párodat. Az érzés kölcsönös és nagy előre lépés vár rátok. Olyan, ami megváltoztatja az életeteket. Ha még egyedülálló vagy, akkor nem kell tovább várnod, az igazi belép az életedbe.

Nyilas

Ismered a mondást, miszerint sokat akar a szarka, de nem bírja a… Biztosan! Néha jobb hagyni, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Csak sodródj az árral, mert ez a legjobb, amit megtehetsz. Hagyd, hogy a mágikus energia hatalmába kerítsen, ugyanis ez vezet oda, ahova mindig is el akartál jutni.

Bak

Életedben számos nagy kérdés van, amire épp itt az ideje választ találni. Ebben részt vesz a szuperhold, ami segít lezárni a múltat, ami zavart és gátolta a fejlődésedet. Úrrá leszel az érzéseiden, a gátlásaidon és innentől már csak felfelé vezet út.

Vízöntő

Végre eléred azt, amire oly régóta vágysz. A tavasz és a szuperhold hozza el neked ezt. Újra tudsz örülni az apró dolgoknak is és eltűnnek a múlt kísértő árnyai. Lezárva a rosszat kezdődhet az új, ami nagy sikereket tartogat számodra.

Halak

Az a baj veled, hogy nagy a megfelelési kényszered. Ideje levenned magadról ezt és kibontakoztatni a saját képességeidet. Sok mindent elérhetsz, ha nem azzal foglalkozol, hogy mit gondolnak rólad mások. Merj végre önmagad lenni, akkor bármit megkaphatsz, amit csak akarsz.

Az április végi teliholdat azért nevezik szuperholdnak, mert égi kísérőnk hét százalékkal nagyobbnak tűnik és tizenöt százalékkal fényesebb lesz. A szuperhold arra ösztönöz minket, hogy megszabaduljunk attól, ami nyomaszt minket, rendet tegyünk érzelmeink terén. Csak akkor láthatjuk tisztán életünket és annak céljait, ha megszabadulunk a negatív érzésektől. Ez felszabadít és segít jó döntéseket hozni.

Ez a telihold azért is különleges, mert a Mars és az Uránusz bolygók hatása is erősebb lesz a szokásosnál. Ezek ugyan felboríthatják lelki egyensúlyunkat, de izgalmas kalandokra is számíthatunk.

A szuperhold eloszlatja kételyeidet, minden új megvilágításba kerül és minden kérdésedre választ kapsz. Törekedj arra, hogy minél több energiát gyűjts össze, ezek ugyanis segítenek megoldani a jövőben felmerülő problémákat és sikerre viszik terveidet.

Ezek is érdekelhetnek