2023 február 1 szerda
KezdőlapÉletmódAz apuka pórázon vezette a gyerekeit. Rengetegen felháborodtak: "Ők nem kutyák..." Szerintetek?

Az apuka pórázon vezette a gyerekeit. Rengetegen felháborodtak: “Ők nem kutyák…” Szerintetek?

-

A 31 éves ötgyermekes apa pórázon vezette a gyermekeit. Posztolt egy videót a családi sétáról a közösségi oldalára, és ekkor kezdődött az egész. Hatalmas port kavart a neten. Heves vita indult a pórázról… Egyesek a férfi fejéhez vágták, hogy a gyerekek nem kutyák.

Az apuka pórázon vezette a gyerekeket. A felvétel hatalmas sláger lett az interneten.

A 31 éves Jordan Driskellnek ötösikrei vannak. 5 évesek és nagyon szeret velük időt tölteni. Nemrég tett egy rövid sétát Zoeyval, Dakotával, Hollynnal, Asherrel és Gavinnel. A sétáról tett fel egy felvételt az instagramra, amelyet rövid időn belül több mint 3 millióan láttak.

Sajnos a videó, amely egy laza séta emlékének kellett volna lennie, vegyes érzelmeket váltott ki az internetezőkben, köszönhetően a póráznak és a hámnak, amelyet minden gyerek viselt. Sokaknak nem tetszett, hogy az apa korlátozza az 5 évesek szabadságát (nem futkoshatnak össze-vissza). Csak kevesen gratuláltak a férfinak ahhoz az ötlethez, hogy képes megszelídíteni öt gyereket. Ráadásul biztosítja a biztonságukat is.

Miután Jordan közzétette a videót egy pórázon kötött ötösökkel sétálva, heves vita kezdődött az interneten. Az internetezők azzal érveltek, hogy a 31 éves apa nem megfelelően gondoskodik az ötöseiről.

A következő kommenteket kapta az apuka:

“Ők emberek, nem kutyák..”

“Nem kutyák. Tessék nekik megtanítani, hogy mit csináljanak”

“Legközelebb szánhúzásra is megtanítod őket? Melyiknek piros az orra?”

“A tanárok 30 gyerekre is képesek vigyázni póráz nélkül”

Az apuka egyből reagált és megpróbálta megmagyarázni, miért használ pórázt.

A gyerekek nagyon kíváncsiak – szeretnének futni és világot látni. Saját lelki nyugalmunk és lelki egészségünk érdekében pórázt használunk. Lehetővé teszi számunkra, hogy stresszmentesen hagyjuk el a házat, és szórakoztató dolgokat csináljunk családként.

Szerintetek jogos volt az internetezők felháborodása?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek