2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekAz édesanya beindíttatta a szülést, hogy a halálos beteg férje még...

Az édesanya beindíttatta a szülést, hogy a halálos beteg férje még találkozhasson a lányával – Szívszorító történet

-

Az élet néha nagyon igazságtalan, mert olyan embereket vesz el, akik még jó pár évtizedet élhettek volna. Sokan ezt a helyzetet nehezen tudják feldolgozni, főleg akkor mikor épp életet adnának egy újabb kisbabának. Mindegy, hogy egy családanya vagy egy családapa távozik az élők közül mindkét eset meg tudja viselni a családot, hisz olyan, mintha a másik feledet veszítenéd el. Az Aulger család is pontosan ugyanezt élte meg nem is olyan régen.

A texasi Diane és Mark Aulger gyakorlatilag tökéletes életet éltek. Négy csodás gyermekük született, és az ötödik testvérke is már úton volt. Korábban Marknál rákot diagnosztizáltak, amit szerencsére képes volt legyőzni.

A család ekkor azt hitte, hogy fellélegezhet, ám sajnos nem így történt. A kemoterápiás kezelések miatt az édesapa szervezete és immunrendszere olyan mértékben legyengült, hogy nem tudta felvenni a harcot a betegségekkel szemben. A tüdeje gyakorlatilag megsemmisült tüdőfibrózis alakult ki nála.

A család azt remélte, hogy a kapott szteroidok és az oxigén segítségével, sikerül életben tartani őt, ám ezek abban a pillanatban szertefoszlottak, mikor az orvosok közölték, hogy Marknak már csak egy hete van hátra. Diane teljesen összetört. Nem hagyhatta, hogy szeretett férje, gyermekei édesapja úgy hagyja el a földi világot, hogy nem látja ötödik gyermekét.

Diane elhatározta, hogy két héttel korábban az orvosokkal beindíttatja a szülést, hogy lehetősége legyen Marknak utoljára a kezében tartani a kislányát. A kis Savannah épen és egészségesen látta meg a napvilágot, pont édesapja születésnapján. Ekkor még a karjába tudta venni a kicsit, de másnap már nem volt lehetősége ugyanis kómába esett.

Az 52 éves Mark alig néhány nappal kislánya születése után elment.

“Mark csodálatos ember volt és remek apuka. Szeretett a gyerekekkel viccelődni, akik ezt a hagyományt tovább is viszik. Rendszeresen mesélnek vicceket egymásnak, s így olyan, mintha még ő is velük lenne. Remek édesapja lett volna Savannahnak.” – mondta Diane.

Az élet sajnálatos módon túl hamar elragadta Markot a családjától, de emléke örökké bennük él.

Ezek is érdekelhetnek