2022 május 16 hétfő
KezdőlapCeleb"Az egész négy másodperc volt" - Először szólalt meg Hopp Csilla kisfiuk...

“Az egész négy másodperc volt” – Először szólalt meg Hopp Csilla kisfiuk tragédiája óta

-

Másfél hónappal ezelőtt hatalmas trauma érte L.L. Juniort és volt feleségét, Hopp Csillát, tragikus balesetben vesztették el kisfiukat, Dávidot.

Az énekes is már többször is nyilatkozott a történtekről, de eddig Csilla még nem állt a kamerák elé. Most az egyik kereskedelmi csatornának nyilatkozott és mesélte el, mi történt augusztus 31-én, amikor bekövetkezett a legrosszabb egy édesanya életében.

A gyászoló édesanya leszögezte, hogy semmilyen gond nincsen elmeállapotával és képes egyedül nevelni Lacikát. L.L. Junior viszont azt szeretné, hogy kisfia nála maradjon és Csilla csak kéthetente, felügyelet mellett látogathassa őt.

Csilla beszélt a tragédiáról, valamint arról is, hogy Dávidka egy igazi csoda volt az életében. “Szeretném ha az emberek nem ezt a hatalmas tragédiát látnák benne, hanem azt, hogy ő egy igazi csoda. Nem akarok médiaháborút a Lacival. Nem akarom bizonygatni, hogy jól vagyok és nevelni tudom Lacikát.”

Junior volt felesége azt mondta, hogy nem múlik a fájdalom és soha nem is fog. Amíg él, hibáztatni fogja magát a történtekért. Csilla végignézte Dávidka tragédiáját, a baleset minden pillanatára emlékszik, szinte nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe az az este.

“Az egész négy másodperc volt” – mondta.

“Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát. Sőt, nagyon is szeretném, és nagyon várom azt a pillanatot, hogy velem legyen.” Elmondta azt is, hogy jelenleg az a legnagyobb félelme, hogy nem tudja, Lacika hogy fogja feldolgozni öccse halálát, hisz ő is végignézte az egész balesetet.

“Nem tudom, a gyerek hogyan gondolkozik ezzel az egésszel kapcsolatban, hiszen nem vagyok ott vele. Nem tudok annyit beszélgetni vele. Viszont, amikor találkozunk, sokszor emlegeti Dávidot. Nem magát a tragédiát, hanem a közös játékokat és programokat.”

Csilla nyilatkozata alatt végig a könnyeivel küzdött, valamint azt mondta, újra és újra lejátszódnak előtte a történtek. Beszélt Dávidkáról, ekkor még egy kicsit mosolygott is, így emlékezett vissza elhunyt kisfiára.

“Az utolsó percekig mosolygott, annyira csodálatos volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája. És szeretném, ha az emberek nem ezt a hatalmas tragédiát látnák benne, hanem, hogy ő egy igazi csoda” – tette hozzá az édesanya.

“Ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, mert nem voltam ott. Vagy mert nem velem volt. Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig. De Lacikának szüksége van rám, és szüksége van arra, hogy ne hibásokat keressünk” – jelentette kis Csilla.

“Mindent bebizonyítok. Nem a nyilvánosságnak, hanem a bíróságon. És tudom, és bízom benne, hogy olyan ítélet születik, ami jó a gyermekemnek és nekem is. Ez a legfontosabb azt hiszem.”

Dávidka egy orrmandulaműtéten is túlesett néhány nappal a baleset előtt, de édesanyja azt mondta, kisfia jól érezte magát. Ezért arra gondolt, hogy elviszi őt és Lacikát egy zuglói családi rendezvényre. A végzetes nap délutánján fagyizni is elvitte gyermekeit, akik nagyon vidámak voltak, így örült neki, hogy a nehéz hét után szerzett nekik egy boldog napot.

“Jó állapotban hagytuk el a kórházat, nem volt semmi komplikáció. Otthon sem volt semmi, tényleg, még az orra sem vérzett. Annyira jól viselte és ügyes volt. A nehéz hetünk után szombaton szerettem volna a gyerekekkel egy zuglói családi rendezvényen eltölteni egy kis időt. Fagyiztunk. Csak azt szerettem volna, hogy kikapcsolódjanak” – mondta elcsuklott hangon Junior exfelesége.

Ezek is érdekelhetnek